Home TOP NEWS Θα δούμε κάτι καινούριο από το κόουτς;

Θα δούμε κάτι καινούριο από το κόουτς;

banants-omonoia-armenia-b-clayton (35)


Το 0-1 του πρώτου ματς σε καμία περίπτωση δεν εξασφαλίζει την πρόκριση στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Της δίνει όμως σοβαρό προβάδισμα έναντι της Μπάναντς, η οποία εκτός από μειονεκτική θέση είναι και υποδεέστερη της ομάδας μας από πλευράς ποιότητας και εμπειριών. Δίνει επίσης την ευκαιρία στον Τζον Κάρβερ να δοκιμάσει κάποια πράγματα που έχει το μυαλό του, εφόσον βέβαια το θεωρεί σημαντικό για την ευρωπαϊκή πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Το πιο σημαντικό φυσικά είναι η χρησιμοποίηση του Σίλβα Κλέιτον και όπως αναφέραμε από χθες, κάτι τέτοιο θα σήμαινε και αλλαγή συστήματος σε 4-2-3-1. Ανεξάρτητα από το αν έχει σκοπό να εφαρμόζει τακτικά τον εν λόγω σχηματισμό, τον Κλέιτον ο Κάρβερ θα τον χρειαστεί σίγουρα στη συνέχεια. Ο καλύτερος τρόπος να ανεβάσει τα επίπεδα ετοιμότητας του ο Βραζιλιάνος είναι μέσα από τα αγωνιστικά λεπτά και το ματς της Πέμπτης προσφέρεται για μπόλικα τέτοια.

Ο τελικός λόγος βέβαια ανήκει στο προπονητή της ομάδας. Αυτός θα αποφασίσει αν πιο χρήσιμο είναι να παίξει ο Κλέιτον ή να πάρει κι άλλο χρόνο όλη η ομάδα σε σχηματισμό 4-4-2. Όπως κι αν παίξει ελπίζουμε να δούμε καλό ποδόσφαιρο και πολλά γκολ!