Home TOP NEWS Θα βρει τα πόδια του ο Δημήτρης

Θα βρει τα πόδια του ο Δημήτρης

banants-omonoia-armenia-a-christofi (9)


Ανησύχησε ο κόσμος στο νέο τραυματισμό του Δημήτρη Χριστοφή. Μόλις 15 λεπτά από την έναρξη του αγώνα με τη Μπάναντς, ο Τζίμης ένιωσε ενόχληση και ζήτησε να αντικατασταθεί. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως ο τραυματισμός δεν είναι σοβαρός, αν και η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει ακόμα ενημερώσει για το μέγεθος του. Ο εκπρόσωπος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Χριστόδουλος Χριστοδούλου δήλωσε αστειευόμενος πως ίσως να πρέπει να πάει στον Άη Κυπριανό για ξεμάτιασμα.

Όσο σοβαρός κι αν είναι ο τραυματισμός τελικά, είμαστε βέβαιοι πως ο Δημήτρης θα βρει τα πόδια του. Το πιο σημαντικό, είναι πως δεν σχετίζεται με το περσινό, σοβαρότατο τραύμα που τον άφησε έξω σχεδόν όλη τη χρονιά και που χρειάστηκε ειδική θεραπεία στη Γερμανία. Είναι σε κάποιο βαθμό και ψυχολογικό το θέμα, αφού στο μυαλό ενός ποδοσφαιριστή που ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ για μια σαιζόν, ένας νέος τραυματισμός είναι ότι χειρότερο.

Σιγά σιγά θα ξεπεράσει και το φόβο και την ατυχία ο Δημήτρης και θα αρχίσει να πιάνει ρυθμό. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως είναι δυνατός σαν χαρακτήρας και πρέπει αν έχει στο μυαλό του πως τα χειρότερα, τα περσινά, έχουν ήδη περάσει. Πλέον χρειάζεται να παίξει κάποια ματς συνεχόμενα, να βρει τα πατήματα του, να πείσει και τον εαυτό του και εμάς πως είναι μια χαρά και επέστρεψε.