Home TOP NEWS Το επικρατέστερο σενάριο

Το επικρατέστερο σενάριο

kazamias-1o-evropaiko (262)


Αλλάζει πρόσωπα μεσοεπιθετικά η ΟΜΟΝΟΙΑ, θέλοντας και μη, αφού ο Ζίγκι Μπαντιμπαγκά έχει τραυματιστεί. Την ίδια στιγμή, ερωτηματικό είναι και αν ο Κάρβερ θα διατηρήσει το 4-4-2 ή θα το γυρίσει σε 4-2-3-1. Με δεδομένο ότι ο Δημήτρης Χριστοφή προέρχεται από τραυματισμό, το σενάριο που παίζει πιο δυνατά στο μυαλό του Άγγλου κόουτς, είναι να περάσει στην εντεκάδα τον εξαιρετικό ως αλλαγή τη περασμένη Πέμπτη Κλείτον Σίλβα. Η λογική λέει πως αφού έπαιξε 50 λεπτά πριν μια βδομάδα, αύριο θα είναι σε θέση να δώσει κάτι περισσότερο.

Το πιο πιθανό είναι στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής να περάσει ο Κίλιαν Σέρινταν, με τον Αγκάγιεφ να πάει δεξιά. Ο Ντάρμπισαϊαρ θα κινείται στη κορυφή της επίθεσης με τον Κλέιτον λίγο πιο πίσω. Τώρα αν θα είναι ως επιτελικός μέσος ή με ρόλο κρυφού επιθετικού μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε να το δούμε επί χάρτου. Έτσι κι αλλιώς αφού παίζουμε εκτός, αναμένεται πως οι γραμμές μας θα είναι πολύ κοντινές και θα ψάξουμε να κτυπήσουμε τον αντίπαλο στη κόντρα.

Ο κόουτς πάντως έχει και εναλλακτικές. Μια από αυτές είναι ο Κλείτον να μείνει στο πάγκο και μπροστά να ξεκινήσει ο Ρουσιάς. Άλλη είναι αριστερός μέσος να ξεκινήσει ο Σοϊλέδης που στο κάτω κάτω από εκείνη τη θέση ξεκίνησε. Για να δούμε τι θα επιλέγει στο τέλος ο Τζον Κάρβερ.