Home TOP NEWS «Το πιστεύουμε, μπορούμε για την πρόκριση»

«Το πιστεύουμε, μπορούμε για την πρόκριση»

Diaskepsi


Πίστη για πρόκριση υπάρχει στο πράσινο στρατόπεδο, ενόψει του αποψινού αγώνα, κάτι που τόνισε και ο Ανδρέας Δημητρίου σε σημερινές δηλώσεις του στο Super Sport. Πιο κάτω όσα είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

«Μετά το 1-0, είναι δύσκολη η προσπάθεια για να ανατρέψουμε το σκορ, βλέπουμε το παιγνίδι αυτό ως μεγάλη ευκαιρία, για να δημιουργήσουμε δυναμική και χαρακτήρα για να έχουμε στη συνέχεια πρωταγωνιστική πορεία και να συνεχίσουμε φυσικά και στην Ευρώπη. Είναι μια ευκαιρία που θέλουμε να εκμεταλλευτούμε και να φτιάξουμε κάτι πολύ δυνατό που θα έχει διάρκεια σε όλη τη σεζόν. Δεν είναι εύκολο να ανατρέψεις 1-0 απέναντι σε ένα πολύ υπολογίσιμο αντίπαλο, αλλά το πιστεύουμε ότι μπορούμε» ήταν το αρχικό του σχόλιο,

Για το κλίμα στην ομάδα: «Το πιστεύουν όλοι. Τόνισε και χθες ο προπονητής ότι θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να προκριθεί η ομάδα, ο Σέρινταν είπε ότι εξαρτάται από την απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το αποτέλεσμα και νιώθουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και πλέον είμαστε σε πιο καλό βαθμό ετοιμότητας και τον κόσμο δίπλα μας που θα γεμίσει το γήπεδο, υπάρχει αισιοδοξία και θετική αύρα, υπάρχει ενότητα και όλες οι προοπτικές για να γίνει η ανατροπή. Το πιστεύουμε πραγματικά».

Τι πρέπει να προσέξει η ΟΜΟΝΟΙΑ: «Στο Ισραήλ δεν μας άξιζε η ήττα, αν είχαμε περισσότερη ουσία θα πετυχαίναμε ένα γκολ που θα μας έδινε πλεονέκτημα σήμερα, αλλά η ουσία είναι πολύ σημαντικό, να αποφύγουμε τα λάθη και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν, χρειαζόμαστε πίστη, ηρεμία και καθαρό μυαλό για να αντιμετωπίσουμε τις οποιεσδήποτε συνθήκες προκύψουν, πρέπει να ανταποκριθούμε θετικά».

Για τις επιλογές του προπονητή: «Όσο περνά ο καιρός οι επιλογές του προπονητή αυξάνονται, υπάρχουν τρεις επιπλέον επιλογές και θα δούμε σε λίγες ώρες πως θα αγωνιστεί σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος θα δώσει δυναμικό παρών, η προπώληση πλησιάζει τις 12000 εισιτήρια, είναι πολύ μεγάλος αριθμός και δείχνει πόσο πολύ θέλει και ο κόσμος αυτή την πρόκριση, καλούμε τον κόσμο να προσέλθει έγκαιρα, να μην παρατηρηθεί συνωστισμός, ήδη η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι υπότροπη και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί παραμονεύει ο κίνδυνος για ποινή κεκλεισμένων των θυρών. Περιμένουμε όμως ότι όλοι θα έχουν άψογη συμπεριφορά και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Δηλώσεις από: Sport-fm.com.cy