Home TOP NEWS Βρήκε τον “εκτελεστή” που έλειπε

Βρήκε τον “εκτελεστή” που έλειπε

Οι χαμένες ευκαιρίες να γίνει επικίνδυνη από στατική φάση, της στοίχισαν πολύ, όχι μόνο την περασμένη σεζόν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έψαχνε ένα άνθρωπο εδώ και χρόνια για τις στατικές φάσεις και φαίνεται πως βρήκε αυτό που θέλει στο πρόσωπο του Σίλβα Κλέιτον.


Ο Βραζιλιάνος πρόσθεσε στο προβληματικό αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας αυτό που έλειπε και ήταν από τα θετικά που κρατάει στην ομάδα μετά τον αποκλεισμό, το τεχνικό επιτελείο του Τζον Κάρβερ. Ο Κλέιτον πρόσθεσε δυναμική στα κόρνερ και στα φάουλ με γέμισμα στην περιοχή. Στα κόρνερ που εκτέλεσε στην αναμέτρηση με την Μπεϊτάρ η μπάλα πήγε σε σημείο που δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις.

Μόλις στο 1ο λεπτό, στην πρώτη φάση του αγώνα, εκτέλεσε κόρνερ βρίσκοντας το κεφάλι του Μπρούνο Νασιμέντο, σε μία φάση που ο αμυντικός του τριφυλλιού με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι. Στο 40′ το φάουλ του βρήκε τον Σέρινταν που έκανε το πλασέ όμως ήταν άστοχο. Στο 83′ ήρθε η σπουδαία φάση, όταν ο Κλέιτον έστειλε από το κόρνερ την μπάλα μία ανάσα από το πλεκτό και ο Φλορέσκου δεν μπόρεσε να την σπρώξει εντός.

Χρειάζεται βέβαια ακόμα λίγο χρόνο για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση.