Home TOP NEWS Ξέρουν και οι ίδιοι πως δεν ήταν καλοί

Ξέρουν και οι ίδιοι πως δεν ήταν καλοί

uel-omonoia-banants-carver (135)


Δεν κρύφτηκε κανείς στην ΟΜΟΝΟΙΑ για την εμφάνιση χθες. Άλλοι την απέδιδαν σε υποτίμηση, άλλοι θεωρούσαν απλά πως οι Αρμένιοι στο 90λεπτα πήραν το παιχνίδι στο ρυθμό που ήθελαν και λίγο έλειψε να μας αφήσουν εκτός. Κάρβερ, Ντάρμπισαϊαρ και Κλέιτον πάντως, όσοι είχαν σχέση με το αγωνιστικό, λίγο πολύ είπαν τα ίδια πράγματα: “Κάναμε τα πράγματα δύσκολα για τον εαυτό μας, δεν είμαστε ακόμα απόλυτα έτοιμοι, πρέπει να δουλέψουμε.”

Το ότι 3 καινούριοι αναγνωρίζουν πως η εικόνα στο πρώτο 90λεπτο δεν είναι αποδεκτή, είναι οπωσδήποτε θετικό. Κρατάμε όμως και ότι μας είπαν και για βελτίωση. Υπάρχει η πεποίθηση μέσα στην ομάδα πως κάθε μέρα κυλάει ευεργετικά για αυτήν. Λέχθηκε επίσης πως το χθεσινό μπορεί και πρέπει να αποτελέσει καμπανάκι για τη δύσκολη συνέχεια. Αν το χαστούκι ήρθε και πέρασε τόσο ανώδυνα καλώς. Απλά πρέπει όλοι να αντιληφθούν πως το επόμενο χαστούκι μπορεί να μας βγάλει νοκ άουτ. Και δεν νοιάζεται ιδιαίτερα για την ετοιμότητα μας.

Χρόνο είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε, είναι δεδομένο. Μπορεί οποιοσδήποτε να αντιληφθεί πως είναι καινούρια η ομάδα και δεν μπορεί να τα κάνει όλα ορθά από τη πρώτη μέρα. Την ίδια στιγμή ξέρουμε και τα συνεπακόλουθα ενός ενδεχομένου αποκλεισμού τόσο νωρίς. Δουλειά και ανέβασμα λοιπόν, αφού αναγνωρίζεται η αδυναμία για να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται.