Home TOP NEWS Ξιούρουππας: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προκριθεί”

Ξιούρουππας: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προκριθεί”

xiourou


Δηλώσεις στην ιστοσελίδα balla.com.cy έκανε ο Πανίκος Ξιούρουππας. Η παλιά δόξα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εξέφρασε τη πεποίθηση πως η ομάδα μας θα καταφέρει να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και να προκριθεί στον τρίτο προκριματικό του Europa League. Τόνισε επίσης, πως η ομάδα χρειάζεται κι άλλες ποιοτικές προσθήκες για να έχει μεγαλύτερο βάθος. Αναλυτικά όλα όσα είπε στο balla:

«Θα συμφωνήσω μαζί σας ότι ακόμα είναι νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα από την Ομόνοια, όμως κάποιες ενδείξεις μας επιτρέπουν απλά να πούμε κάποια πράγματα και τίποτα περισσότερο. Ακόμα είναι αρχή. Το γενικότερο συμπέρασμα που βγαίνει και νομίζω ότι το βλέπουν όλοι είναι ότι η Ομόνοια χρειάζεται και άλλες μεταγραφές για να μπορέσει να έχει και βάθος και δείξει περισσότερα πράγματα» είπε αρχικά και πρόσθεσε για τον επαναληπτικό με την Μπειτάρ στο ΓΣΠ…

Στο Ισραήλ η Ομόνοια θα μπορούσε αν ήταν λίγο πιο προσεκτική να έπαιρνε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά το 1-0 ανατρέπεται στο ΓΣΠ. Ο κόσμος θα δημιουργήσει μια καυτή ατμόσφαιρα και θα σπρώξει τους ποδοσφαιριστές, ενώ η ομάδα με μια επιπλέον εβδομάδα προετοιμασίας πιστεύω ότι θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη. Πρέπει να κρατήσει τα καλά από το παιχνίδι στο Ισραήλ και να χτίσει πάνω τους, αλλά να εστιάσει και σε αυτά που δεν πήγαν καλά προκειμένου να δουλέψει για να τα βελτιώσει. Πιστεύω ότι η Ομόνοια θα προκριθεί στο ΓΣΠ».