Home TOP NEWS Το ζητήσαμε, θα το στηρίξουμε

Το ζητήσαμε, θα το στηρίξουμε

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν το μοντέλο που ακολουθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή τη στιγμή θα της βγει, ούτε αν το “πρότζεκτ” το οποίο εμπιστεύτηκε στον Νίκο Νταμπίζα θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δεν μπορούμε επίσης να ξέρουμε αν ο Νίκος Νταμπίζας είναι ο άνθρωπος που θα μας οδηγήσει ξανά στη γη της Επαγγελίας από το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Εκείνο που είμαστε βέβαιοι, είναι πως για χρόνια ζητούσαμε το Δ.Σ. να μην έχει εκτελεστικό ρόλο στα του αγωνιστικού. Ζητούσαμε οι ποδοσφαιρικές αποφάσεις να παίρνονται από ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Και αυτό γίνεται.


Το πρώτο δείγμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αφού η ομάδα έμεινε εκτός Ευρώπης νωρίς. Ουδείς υπεράνω κριτικής, οπότε φυσιολογικό είναι να ασκείται αυτή τη στιγμή στους Νταμπίζα και Κάρβερ. Δεν είναι αυτά τα αποτελέσματα που ζητάμε, αλλά να επιστρέψουμε στη κορυφή. Την ίδια στιγμή, είναι αντιληπτό πως σε 6-7 εβδομάδες δεν είναι δυνατό να λυθούν όλα τα θέματα δομής και υποδομών ενός σωματείου. Η όλη προσπάθεια πρέπει να κριθεί σε βάθος χρόνου, αλλιώς γιατί την ξεκινήσαμε; Μπορεί πραγματικά να υπάρξει πρόοδος σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα;

Δεν λέμε προφανώς να δοθεί σε οποιονδήποτε λευκή επιταγή, ούτε πως κατέχει οποιοσδήποτε το αλάθητο. Αν με το τέλος της σαιζόν διαπιστώσουμε πως δεν έχει σημειωθεί ουσιαστική πρόοδος, αν φανεί ότι δεν αλλάζει κάτι, πρέπει ως κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να μιλήσουμε, πρέπει να ζητήσουμε εξηγήσεις. Απλά να μην πνίξουμε τη προσπάθεια εν τη γένεση της. Εμείς ζητήσαμε μοντέλο με τεχνικό διευθυντή, να έχουμε την ωριμότητα να το στηρίξουμε και να το κρίνουμε αντικειμενικά και τη κατάλληλη στιγμή.