Home TOP NEWS Με αυτούς στις πρώτες αγωνιστικές

Με αυτούς στις πρώτες αγωνιστικές

Ούτε η σημερινή μέρα θα φέρει μεταγραφή, εκτός κι αν υπάρξει απρόοπτη θετική εξέλιξη. Ο Νταμπίζας δεν πήρε αρνητικές απαντήσεις από τους παίκτες με τους οποίους μίλησε στην Αγγλία, δεν πήρε όμως ούτε τις υπογραφές τους, έτσι δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο. Το να πούμε πως η επόμενη εβδομάδα είναι “καθοριστική” είναι μάλλον περιττό, δεν έμειναν και πολλές άλλωστε.


Όπως διαμορφώνουντε τα πράγματα η ΟΜΟΝΟΙΑ στις πρώτες 2 αγωνιστικές (μετά υπάρχει κενό) με Ερμή και Αναγέννηση θα στηριχθεί κυρίως στο τωρινό της ρόστερ. Μπορεί βέβαια μέχρι τότε να αποκτηθεί ένας από τους τρεις ή τέσσερις παίκτες που επιδιώκει να φέρει ο τεχνικός διευθυντής μας, μπορεί να είναι και έτοιμος, όμως σίγουρα δεν θα ξέρει τι απαιτείται από αυτόν στον τρόπο παιχνιδιού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έτσι δύσκολα θα παίξει εντεκάδα.

Ο Νταμπίζας παραμένει πιστός στη φιλοσοφία του ότι δεν κάνει μεταγραφές μόνο για τις άμεσες υποχρεώσεις, αλλά κυρίως για τις μακροπρόθεσμες. Την ίδια στιγμή πάντως, πρέπει να γίνει σαφές πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει την πολυτέλεια να μπει με το αριστερό στο πρωτάθλημα. Ήδη υπάρχει πίεση, ήδη ο κόσμος θέλει να δει βελτίωση, οπότε ελπίζουμε να του βγει η καθυστέρηση, η ενίσχυση να είναι όντως ποιοτική, αλλά να μπούμε και δυνατά στο μαραθώνιο.