Home TOP NEWS Αλλάζει τον σχεδιασμό ο Κρέσιτς;

Αλλάζει τον σχεδιασμό ο Κρέσιτς;

Καταρχάς επειδή είναι ένα θέμα που συζητιέται έντονα, αυτό που βγαίνει ανεπίσημα από την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πως ο Ντάριο Κρέσιτς ήρθε για να πλαισιώσει τον Κωνσταντίνο Παναγή και όχι για να τον εκτοπίσει. Ο Κροάτης τερματοφύλακας είχε παρόμοιο ρόλο και στην Μπάγιερ Λεβερκούζεν όπου ήταν τα τελευταία δύο χρόνια. Αποτελούσε το back up του (σπουδαίου) νεαρού Μπερντ Λένο και τον βοηθούσε με την εμπειρία του μέσω των προπονήσεων. Αν στη πορεία χρειαστεί ή φανεί πως πρέπει, φυσικά θα είναι πανέτοιμος να βοηθήσει, ενώ θα αποτελέσει κίνητρο για τον Κωνσταντίνο να δουλέψει σκληρά, να γίνει ακόμα καλύτερος.


Το ποιος θα παίζει στον άσσο πάντως δεν είναι το θέμα μας αυτή τη στιγμή, στο κάτω κάτω είναι θετικό να έχουμε καλές επιλογές στη θέση. Το θέμα είναι κατά πόσον επηρεάζεται το μεταγραφικό πλάνο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Γιατί τόσο καιρό μιλούσαμε για δύο πάνω των 21 (πιθανολογούσαμε μέσο και κεντρικό αμυντικό) και ένα της λίστας Β΄δηλαδή κάτω των 21. Πλέον, με δεδομένο πως ο Μπαντιμπαγκά δεν δηλώθηκε για το πρωτάθλημα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μια κενή θέση για λίστα Α’.

Οι επιλογές του Νταμπίζα είναι δύο. Είτε θα αποκτήσει μόνο ένα παίκτη λίστα Α’ και οι υπόλοιπες μεταγραφές θα αφορούν παίκτες κάτω των 21, είτε κάποιος (ή κάποιοι) θα αποχωρήσουν για να πάρει περισσότερους “μεγάλους”. Για την ώρα, ο Ελλαδίτης δεν έχει ενημερώσει είτε το συμβούλιο είτε κάποιον ποδοσφαιριστή για αποχώρηση, οπότε παίρνουμε σαν δεδομένο το πρώτο σενάριο. Μέχρι το τέλος της μεταγραφικής υπάρχουν 11 μέρες και αν είναι κάτι που μας έχει συνηθίσει ο Νταμπίζας είναι να μας εκπλήσσει! Για να δούμε τι θα δούμε…