Home TOP NEWS Ανεξαρτήτως ηλικίας να είναι διαφοράς

Ανεξαρτήτως ηλικίας να είναι διαφοράς

Καυτή εβδομάδα για τον Νίκο Νταμπίζα αυτή που διανύουμε, όπως και το πρώτο μισό της επόμενης. Ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής, προσπαθεί με τα δεδομένα που έχει ενώπιον του, να διαμορφώσει το ρόστερ με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του πρωταθλήματος. Είχε πει από την αρχή πως ο προγραμματισμός μας θα έχει έκταση μέχρι το τέλος της μεταγραφικής, πλέον έχουν και γνώση των αδυναμιών του ρόστερ και θέλει να προβεί σε κινήσεις που θα τις καμουφλάρουν.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στο χέρι άλλη μια κίνηση και παρά τα όσα γράφτηκαν και όσα φημολογούνται, για την ώρα ο Νίκος Νταμπίζας δεν έχει ενημερώσει κάποιον πέραν του Μπαντιμπαγκά πως αποχωρεί, δεν έχει παρθεί τέτοια απόφαση. Ψάχνει τις επιλογές του, δουλεύει παράλληλα συγκεκριμένες περιπτώσεις και θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να ενισχυθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ. Προφανώς το καλό της ομάδας θέλει, δουλεύει με ένα συγκεκριμένο σκεπτικό, θεωρεί πως στο τέλος θα πετύχει αυτό που θέλει.

Ο Νταμπίζας πάντως δεν κοιτάει ηλικίες παικτών. Θεωρεί πως όπως μπορεί ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής να προσφέρει, έτσι μπορεί και ένας νεαρός, γιατί όχι και της λίστας Β’. Αν δει ποιότητα, δεν θα κολλήσει σε ηλικία με άλλα λόγια, αυτοί οι παίκτες έχουν συνήθως και μεταπωλητική αξία. Το παράδειγμα του Τουρέ που μέχρι πριν κάτι μήνες ήταν λίστα Β’ ή του Καρίμ Χαφέζ, δείχνει πως υπάρχουν νεαροί που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δεν θα κάνουμε το άσπρο-μαύρο, προφανώς ένας παίκτης της λίστας Α’ κουβαλά λιγότερο ρίσκο, εκείνο όμως που μας νοιάζει είναι το τέλος του Αυγούστου να βρει την ΟΜΟΝΟΙΑ πιο γεμάτη, τα κενά συμπληρωμένα, ανεξαρτήτως ηλικίας.