Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αρχίζει το ματς

Αρχίζει το ματς

Η μπάλα στη σέντρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ρίχνεται σήμερα στη μάχη του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου-CYTA με μακροπρόθεσμο στόχο να επιστρέψει στην κορυφή του ποδοσφαίρου της χώρας μας. Πρώτο εμπόδιο στην προσπάθεια της ο Ερμής Αραδίππου (18:00, live omonoianews.com, PrimeTel), μια ομάδα εντελώς αλλαγμένη σε σχέση με το τι ξέραμε πέρσι, αλλά σε καμία περίπτωση τόσο διαφορετική που να μας τρομάζει, ή που να είναι ύψος που να μην μπορούμε να περάσουμε.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο τελευταίο φιλικό με τον Παναθηναϊκό έδειξε σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με αυτά που είδαμε στην Ευρώπη. Οφείλει φυσικά να συνεχίσει την ανοδική πορεία, καθώς κερδίζει τα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Στο παρελθόν την πάθαμε πολλές φορές με τις πρώτες αγωνιστικές αφού μένουμε νωρίς πίσω και στη συνέχεια τρέχουμε. Φέτος επιβάλλεται να εμφανιστούμε σοφότεροι, να μπούμε δυνατά, να διασκεδάσουμε τις εντυπώσεις στην Ευρώπη και κτίζοντας αυτοπεποίθηση σιγά σιγά να γίνουμε πραγματικοί διεκδικητές.

Αγωνιστικά, ο Κάρβερ θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ρουσιά, Φιλιώτη και Λούβαρη που έμειναν εκτός αποστολής. Εντός της ο Αντώνης Γιωργαλλίδης που θα είναι στο πάγκο, αλλά θα φοράει τελευταία φορά τριφύλλι στο στήθος.

Καλή επιτυχία ΟΜΟΝΟΙΑ!