Home TOP NEWS Διεργασίες για τη τιμητική του μάγου

Διεργασίες για τη τιμητική του μάγου

Είχε προτάσεις, το σκέφτηκε, αλλά πολύ δύσκολα θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο ο Νούνο Ασσίς. Αφού δεν μπορούσε να ανοίξει ξανά η πόρτα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά τη καθυστέρηση, ο Πορτογάλος μάγος τείνει προς το κρέμασμα των παπουτσιών του. Μάλιστα ήδη βρίσκεται σε επαφές με την ΟΜΟΝΟΙΑ για να εντοπιστεί ο τελευταίος του αντίπαλος, αλλά και η ημερομηνία που θα διεξαχθεί η τιμητική του.


Το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι η τιμητική να διεξαχθεί Σεπτέμβριο, στο κενό για διεθνείς υποχρεώσεις, αν και είναι ανοικτό και το ενδεχόμενο να γίνει λίγο πριν το πρωτάθλημα. Ο Νούνο θέλει να έρθει ομάδα από το εξωτερικό, πιθανότατα τη Πορτογαλία και η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αυτή τη στιγμή σε αναμονή. Αν πάντως δεν είναι δυνατό λόγω υποχρεώσεων και κόστους να έρθει ομάδα από το εξωτερικό, Ασσίς και ΟΜΟΝΟΙΑ θα συνεννοηθούν για ομάδα από Κύπρο.

Ασφαλώς είναι περιττό να πούμε πως το γήπεδο πρέπει να είναι κατάμεστο. Πρόκειται για ένα από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που ήρθαν ποτέ στη Κύπρο και ένα άνθρωπο που μέχρι τα 39 του τα έδινε όλα για το τριφύλλι στο στήθος. Άφησε τη σφραγίδα του στα κυπριακά γήπεδα και έμοιαζε με όαση σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την ΟΜΟΝΟΙΑ.