Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το διήμερο του Βίκτωρ – πρόταση από Βέλγιο

Το διήμερο του Βίκτωρ – πρόταση από Βέλγιο

Ποιο διήμερο θα μας πείτε τώρα, από την αρχή του καλοκαιριού πάει αυτή η ιστορία. Φαίνεται πως το τέλος της πλησιάζει όμως, θετικά ή αρνητικά. Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης σε σύντομη συνομιλία που είχε με το Νίκο Νταμπίζα στα αποδυτήρια του ΓΣΠ μετά το φιλικό, δεσμεύτηκε να του δώσει απάντηση μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής είναι στην πατρίδα του και ενδεχομένως να προσπαθήσει με ένα τετ α τετ να αποσπάσει την υπογραφή του.


Εκείνο το κάτι πάντως που περίμενε αυτές τις μέρες ο Κλωναρίδης ήρθε και περιέπλεξε τα πράγματα. Ο ποδοσφαιριστής έχει πολύ καλό όνομα στο Βέλγιο -είναι άλλωστε γεννημένος εκεί και έπαιξε με τη φανέλα της Μουσκρόν- και σύμφωνα με όσα γράφονται στην Ελλάδα, έχει δεχθεί πρόταση από τη Σταντάρντ Λιέγης. Αν ο Νταμπίζας καταφέρει να τον πείσει να προτιμήσει την Κύπρο και την ΟΜΟΝΟΙΑ, γίνεται κατανοητό πως θα είναι μεγάλη επιτυχία. Ποντάρει στην εξαιρετική σχέση που διατηρούν, αλλά και τους πρωταγωνιστικούς στόχους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Παράλληλα με τις κινήσεις που κάνει για Κλωναρίδη, οι πληροφορίες μας λένε πως ο Νταμπίζας κοιτάζει και προς άλλες κατευθύνσεις. Θέλει να είναι καλυμμένος σε περίπτωση που ο μεγάλος του στόχος απαντήσει αρνητικά έτσι κοιτάζει παίκτες από διάφορες σχολές.