Home TOP NEWS Ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα

Ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα

Από την αρχή του καλοκαιριού, είναι το θέμα που συζητείται περισσότερο ανάμεσα στους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ. 4-4-2 ή 4-2-3-1; Ποιο σχήμα είναι καλύτερα να χρησιμοποιεί ο Τζον Κάρβερ; Κάπου στη πορεία μας προέκυψε και ρόμβος για να περιπλέξει ακόμα περισσότερο το πράγματα. Ο Άγγλος τεχνικός θέλει οι παίκτες του να αντιλαμβάνονται τι ζητείται από τον κάθε ένα ξεχωριστά σε κάθε σχηματισμό. Αύριο θα έχει και την ευκαιρία να δοκιμάσει ποιο από τα τρία έχουν αφομοιώσει περισσότερο.


Ο αυριανός αντίπαλος βλέπετε, ο Παναθηναϊκός, είναι σαφώς υψηλότερου επιπέδου από τις…μετά Μπεϊτάρ ομάδες που αντιμετωπίσαμε και θα τεστάρει καλά τόσο το σχηματισμό μας όσο και τις αντιδράσεις μας στις πιέσεις του. Ο Κάρβερ θα έχει την ευκαιρία λοιπόν να δει σε ποιο βαθμό ανταποκρίνονται σε κάθε τακτική, σε ένα τεστ με επίπεδο δυσκολίας (πάντα αν ο Παναθηναϊκός χρησιμοποιήσει βασική εντεκάδα) σαφώς ψηλότερο από το μέσο όρο του πρωταθλήματος μας.

Βέβαια, όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ, έτσι και ο Παναθηναϊκός έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ως ομάδας. Ο προπονητής μας σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει πως κάθε τακτική προσφέρεται για διαφορετικά χαρακτηριστικά παιχνιδιού. Απλά αύριο θα δούμε πως μπορεί να εφαρμόσει τα θέλω του κόντρα σε μια δυνατή ομάδα.