Home TOP NEWS Έβαλαν τον πήχη εκεί που πρέπει

Έβαλαν τον πήχη εκεί που πρέπει

Ημέρα συνεντεύξεων η χθεσινή αφού στη σελίδα μας μίλησε ο Κίλιαν Σέρινταν και στη SPORTDAY ο Μάριν Όρσουλιτς. Από όλα όσα είπαν οι δυο ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κρατάμε ότι δεν φοβήθηκαν να βάλουν τον πήχη εκεί που πρέπει. Μίλησαν για επιστροφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο επίπεδο που της αξίζει, μίλησαν για το ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου, μίλησαν για στόχο αυτονόητο. Καιρός είναι να αρχίσουμε να απαιτούμε ξανά κι ας μας έρθει άσχημα ενδεχόμενη αποτυχία.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μακριά από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος εδώ και χρόνια. Οι συγκυρίες και ένα καλό σερί προ διετίας, επέτρεψαν στην ομάδα μας να το κτυπήσει εκεί που δεν το περίμενε κανείς αλλά αυτή ήταν απλά η εξαίρεση που επιβεβαιώνει το κανόνα. Ήταν επίσης μια υπενθύμιση πως αν το πιστεύαμε περισσότερο ίσως και να το κατακτούσαμε. Αυτό είναι το πρώτο βήμα που μας λείπει, η πίστη πως θα τα καταφέρουμε να τερματίσουμε πάνω από τους άλλους. Αν δεν πιστεύουμε οι ίδιοι πως είμαστε μεγάλοι, πώς θα πείσουμε τους άλλους;

Προφανώς πέραν της πίστης, πέραν της οριοθέτησης υψηλών στόχων, απαιτούνται και πολλά άλλα για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα. Απαιτείται ποιότητα, συνέπεια, να μην φύγει δευτερόλεπτο από τη μπάλα και για να τα πετύχουμε αυτά έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Απλά ακόμα κι αν φτάσουμε σε σημείο να τα διαθέτουμε, αν δεν απαιτούμε οι ίδιοι να κόψουμε πρώτοι το νήμα, δεν πρόκειται να κοπεί από μόνο του.