Home TOP NEWS Εβδομάδα πρωταθλήματος – Μετράει επιστροφές

Εβδομάδα πρωταθλήματος – Μετράει επιστροφές

Τη στιγμή που οι περισσότεροι απολαμβάνουμε τα μπάνια και τις παραλίες μας, τα μακρά έχουν γίνει κοντά και μπήκαμε αισίως σε εβδομάδα πρωταθλήματος. Το Σάββατο ξεκινά ο μαραθώνιος του πρωταθλήματος CYTA και η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ήδη στο μυαλό της τον Ερμή. Θέλει σε 6 μέρες να μοιάζει με την ομάδα που είδαμε στο φιλικό κόντρα στον Παναθηναϊκό και όχι αυτή που μας άφησε με πικρές εντυπώσεις στην Ευρώπη.


Ο αντίπαλος δεν είναι αδύνατος, αλλά σαφώς υποδεέστερος από μας. Το άγνωστο της πρεμιέρας, μιας και ο Ερμής όπως όλες οι ομάδες στη Κύπρο άλλαξε πολλούς παίκτες, προστάζει να είμαστε προσεκτικοί, σε καμία όμως περίπτωση δεν μας απαλλάσσει από την ετικέτα του φαβορί και την υποχρέωση να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα. Τα μικρά παιχνίδια είναι στο τέλος που κάνουν τη διαφορά και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να τα κερδίσει όλα, ανεξάρτητα σε ποιο χρονικό σημείο της σαιζόν θα τα συναντήσει.

Στο μεταξύ δύο ποδοσφαιριστές που ήταν τραυματίες αναμένεται σήμερα να ξεκινήσουν κανονικά προπονήσεις και να τεθούν στη διάθεση του Κάρβερ για το παιχνίδι του Σαββάτου. Ο λόγος για τους Σοϊλέδη και Κατελάρη που ανεβάζουν σιγά σιγά στροφές, ενώ λίγο χρόνο παραπάνω χρειάζεται ο Φιλιώτης.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Ανόρθωση – Αποέλ (αναβολή)
ΑΕΚ Λάρνακας – Δόξα Κατωκοπιάς αναβολή)
Σάββατο, 20 Αυγούστου
18:00 ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – Ερμής Αραδίππου
20:00 Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου – Απόλλων Λεμεσού
Κυριακή, 21 Αυγούστου
18:00 ΑΕΖ Ζακακίου – Εθνικός Άχνας
20:00 ΑΕΛ Λεμεσού – Αναγέννηση Δερύνειας
Δευτέρα, 22 Αυγούστου
19:00 Άρης Λεμεσού – Καρμιώτισσα Π. Πολεμιδιών