Home TOP NEWS “Εξοφλήθηκε το ποσό – Δεν θα είναι χορηγός η RCB”

“Εξοφλήθηκε το ποσό – Δεν θα είναι χορηγός η RCB”

 


Μιλώντας στο ραδιόφωνο Άστρα ο Χρίστος Νεοφύτου, Γενικός Γραμματέας του σωματείου μας, ανέφερε πως το χρέος προς την RCB Bank έχει εξοφληθεί μετά από εξώδικο συμβιβασμό κάτι που σημαίνει πως η Ρωσική Τράπεζα δεν θα είναι χορηγός.

Το σχόλιο του για το θέμα: «Αισίως πριν από δέκα ημέρες, μετά από τη δική μου εμπλοκή και των νομικών συμβούλων που χειρίζονταν την υπόθεση στο δικαστήριο και του Δώρου Σεραφείμ, που από την αρχή πήρε την πρωτοβουλία, μπορώ σήμερα να αναφέρω πως υπήρξε εξώδικος συμβιβασμός με την τράπεζα, ο οποίος είναι ευνοϊκός για το σωματείο και το ποσό που έχουμε συμφωνήσει μαζί τους έχει εξοφληθεί. Η RCB δεν θα είναι χορηγός μας και είναι πολύ σημαντικό να ξεκαθαριστεί».

Για το ύψος του ποσού δεν ήθελε να αναφερθεί, αφού όπως τόνισε οι πληροφορίες αυτές είναι για τα μέλη του σωματείου. Πλέον το ποσό, που συμπεριλαμβανόταν στο συνολικό χρέος του σωματείου, έχει διαγραφεί χωρίς να δοθεί χορηγία σαν αντάλλαγμα, κάτι που φυσικά αποτελεί πολύ καλή είδηση. Ακούστε πιο κάτω αναλυτικά όσα είπε ο Χρίστος Νεοφύτου: