Home TOP NEWS Φιλικό που πρέπει να δει σαν επίσημο

Φιλικό που πρέπει να δει σαν επίσημο

Σε πολλούς δεν θα αρέσει ο τίτλος, γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ φρόντισε να πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων τα πραγματικά επίσημα παιχνίδια πριν 20 περίπου μέρες. Το μεθαυριανό φιλικό είναι όμως το πιο δυνατό παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα μας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Με όποια εντεκάδα κι αν παραταχθεί ο Παναθηναϊκός, είναι σίγουρα πιο ανταγωνιστικός από τους “μικρούς” του πρωταθλήματος που αντιμετώπισε ως τώρα η ομάδα μας. Και ναι η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να προσεγγίσει το ματς σαν να ήταν επίσημο.


Όχι μόνο είναι πολύ πιο ποιοτικός ο Παναθηναϊκός από τις προηγούμενες αντιπάλους μας, είναι και πιο έτοιμος. Έχει ήδη επίσημα ματς στα πόδια του και ένα κρίσιμο ενώπιον του. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δουλεύει να βρει ταυτότητα, λόγω της αλλαγής φιλοσοφίας που επιχειρεί να περάσει ο Κάρβερ εδώ και δυο μήνες. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ιδανικό για να δει σε πιο βαθμό μπορεί να εφαρμόσει αυτά που ζητάει ο προπονητής, σε συνθήκες δύσκολες και πιεστικές. Μπορεί επίσης μια καλή εμφάνιση, να αποτελέσει ένεση αυτοπεποίθησης.

Όλοι θα προτιμούσαμε το μυαλό μας να ήταν στα πλέι-οφ του Europa League. Δεν είναι όμως, για αυτό καλά κάνουμε να εκμεταλλευτούμε ότι έχουμε μπροστά μας. Ο Παναθηναϊκός είναι αντίπαλος επιπέδου, ας το δει στο κάτω κάτω σαν ευκαιρία η ομάδα να αποδείξει το δικό της επίπεδο.