Home TOP NEWS Εισάγει νέα ήθη και έθιμα

Εισάγει νέα ήθη και έθιμα

Αν θα πετύχει στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Τζον Κάρβερ δεν το ξέρουμε, αν και πραγματικά του το ευχόμαστε. Όλοι στο τέλος της ημέρας κρίνονται εκ του αποτελέσματος και ο Άγγλος τεχνικός πρέπει να οδηγήσει την ομάδα μας σε νίκες πριν κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Το βέβαιο που μπορεί να λεχθεί, είναι πως προσπαθεί να εισάγει νέα ήθη και έθιμα, προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του στο DNA του ποδοσφαιρικού τμήματος και το απέδειξε με την επίσκεψη του στην προπόνηση της Εθνικής Ελπίδων.


Η κίνηση του να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή της ΚΟΠ, κ. Σάββα Κωνσταντίνου, τον προπονητή της εθνικής ομάδας της Κύπρου, κ. Χριστάκη Χριστοφόρου, αλλά και τον προπονητή της εθνικής ομάδας της Κύπρου U21, κ. Νίκο Ανδρονίκου, μας προκάλεσε σίγουρα έκπληξη αφού δεν είναι κάτι που συνηθίζεται στη Κύπρο. Έκπληξη προκάλεσε και το γεγονός πως τους προσκάλεσε να παρακολουθήσουν δικές μας προπονήσεις, κάτι που στο παρελθόν θα αντιμετωπιζόταν με επιφύλαξη.

Γενικώς ο Κάρβερ κάνει κινήσεις που δεν έχουμε συνηθίσει σαν συγκαταβατικές, πράγμα φυσιολογικό αφού προέρχεται από μια εντελώς διαφορετική ποδοσφαιρική σχολή. Ελπίζουμε να πετύχει να περάσει την φιλοσοφία του στον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα και το αποτέλεσμα να είναι αυτό που όλοι θέλουμε.