Home TOP NEWS Μάζεψαν στοιχεία για τον Ερμή

Μάζεψαν στοιχεία για τον Ερμή

 


Τα τελευταία φιλικά παιχνίδια του Ερμή κατάφερε να παρακολουθήσει μέλος του προπονητικού τιμ της ομάδας μας. Η προπονητική ομάδα δεν αφήνει τίποτα στη τύχη, ξέρει πως οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν παγίδες, έτσι μέσω κατασκοπίας, θέλουν να μειώσουν τον κίνδυνο. Κάθε ομάδα τέτοιο καιρό είναι λίγο πολύ άγνωστη, αφού κατά κανόνα στη Κύπρο αλλάζουν σχεδόν όλοι μεγάλα κομμάτια του ρόστερ. Για να μην βρεθούν λοιπόν προ εκπλήξεως στην ΟΜΟΝΟΙΑ, φρόντισαν να δουν τον αντίπαλο.

Ο Ερμής λοιπόν έκανε 15 μεταγραφές, ενώ άλλοι 5 ποδοσφαιριστές του επέστρεψαν από δανεισμούς. Το να γίνει ασφαλής πρόβλεψη για την εντεκάδα του φαντάζει δύσκολο. Από τους νεοφερμένους όμως ξεχωρίζουν ο Ηράκλι Μαϊσουράντζε, ο Νάντο Πρίσο και ο επιθετικός Ντομινίκ Ντα Σίλβα που αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες. Γενικώς ο αντίπαλος έχει ποιότητα στο ρόστερ, προφανώς όμως έχει και αδυναμίες.

Ασφαλώς είναι περιττό να πούμε πως όποιους κι αν παρατάξει ο Ερμής, το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται αποκλειστικά από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Με δεδομένο ότι ξεκινήσαμε προετοιμασία και πιο νωρίς, πρέπει να εμφανιστούμε πιο έτοιμοι και πιο δεμένοι από τον αντίπαλο. Κι αυτά χωρίς να αναφέρουμε καν την προφανή διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων.