Home TOP NEWS Μια μέρα πριν την πρεμιέρα

Μια μέρα πριν την πρεμιέρα

Οι δεκαεννιά πρώτες μέρες του Αυγούστου, έμοιαζαν με δεκαεννιά αιώνες. Ο πρόωρος ευρωπαϊκός αποκλεισμός άφησε βλέπετε πίσω του ένα μεγάλο χρονικό κενό, το οποίο ήταν αδύνατο να ωραιοποιήσουν τα όποια φιλικά, είτε με εγχώριους είτε με ξένους μεγάλους αντιπάλους. Οι δεκαεννιά μέρες, ήταν αρκετές να αναλυθούν ξανά και ξανά τα λάθη που μας έφεραν ως εδώ και τα πρόσφατα που είχαν να κάνουν με τον αποκλεισμό και τα παλαιότερα που μας έφεραν να δουλεύουμε κάτω από αντίξοες συνθήκες.


Πλέον η πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι προ των πυλών και το μυαλό μας στρέφεται αποκλειστικά εκεί. Υπάρχουν βέβαια ακόμα εκκρεμότητες αφού έπονται τρεις ακόμα μεταγραφικές κινήσεις, ενώ έχει προστεθεί στα “προς συζήτηση” και η πρόταση της ΑΕΚ για τον Αντώνη Γιωργαλλίδη. Από τη στιγμή που ξεκινάνε οι επίσημες υποχρεώσεις όμως, προφανώς έχουν προτεραιότητα. Όλα έχουν τη σημασία τους, όμως εκείνο που προέχει είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να παίρνει νίκες και να βελτιώνεται μέσω αυτών.

Μια μέρα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος λοιπόν και πρώτος αντίπαλος είναι ο Ερμής. Στόχος και μοναδικό επιτρεπτό αποτέλεσμα, είναι φυσικά η νίκη. Με συνεχόμενες τέτοιες, θα αρχίσει να ξεθωριάζει σιγά σιγά το πικρό ευρωπαϊκό ποτήρι. Ας έχουν όλοι στο μυαλό τους πως φέτος έχουμε απαιτήσεις και θέλουμε να νιώσουμε περήφανοι όχι μόνο για την ιδέα που πρεσβεύουμε, αλλά και για τη μπάλα που αποδίδουμε.