Home TOP NEWS Το μυαλό στη Δερύνεια

Το μυαλό στη Δερύνεια

Η νίκη στην πρεμιέρα ήρθε, έστω κι αν η πραγματικότητα είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έπαιξε το ποδόσφαιρο που περιμέναμε. Οι πρώτοι τρεις βαθμοί μπήκαν με τον ένα τρόπο ή τον άλλο στο σακούλι της ομάδας που πλέον κοιτάει το επόμενο παιχνίδι, για τη δεύτερη αγωνιστική. Το συγκρότημα του Τζον Κάρβερ πάει στην επαρχεία Αμμοχώστου, εκεί όπου θα φιλοξενηθεί από την Αναγέννηση Δερύνειας, το Σάββατο στις 19:00 το Απόγευμα. Πρωτεύον στόχος της προφανώς είναι το τρίποντο. Σημαντικός όμως και ο δευτερεύον της βελτίωσης.


Η εικόνα κόντρα στον Ερμή δεν ήταν η αναμενόμενη. Κατακρίβιαν πληγώθηκε πάρα πολύ από την μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας, με αποτέλεσμα η νίκη να περάσει σε δεύτερη μοίρα. Με την Αναγέννηση να έχει αποδείξει στο παιχνίδι της με την ΑΕΛ πως θα πουλάει κάθε εβδομάδα πολύ ακριβά το τομάρι της, είναι προφανές πως για να κάνει το 2Χ3 η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει πρώτα από όλα να βελτιωθεί. Έχουμε τονίσει πολλές φορές την επιτακτική ανάγκη να μπούμε με νίκες στο πρωτάθλημα.

Αν αναλογιστεί κανείς πως μετά το παιχνίδι κόντρα στην Αναγέννηση ακολουθεί διακοπή, αλλά και ότι είτε πριν είτε λίγο μετά από αυτό θα έχουν γίνει δύο με τρεις μεταγραφές, αντιλαμβάνεται και τη σημασία του να πάει στο κενό η ομάδα με τρίποντο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλλεται να συμπεριφερθεί πιο ορθά από ότι κόντρα στον Ερμή, επιβάλλεται και να πάρει τους βαθμούς με οποιονδήποτε τρόπο.