Home TOP NEWS Να μην μειωθούν οι ευκαιρίες τους

Να μην μειωθούν οι ευκαιρίες τους

Με την απόκτηση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη, οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν τη θέση του δεξιού μπακ έχουν γίνει τέσσερις. Πέραν του Ελλαδίτη, είναι και οι Καρλίτος, Δημητρίου, Φιλιώτης. Προφανώς υποδείξεις δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε, θεωρούμε όμως πως Δημητρίου και Φιλιώτης πρέπει να έχουν τις ευκαιρίες τους. Το λέμε γιατί πρόκειται για Κύπριους, της ακαδημίας, χαμηλού κόστους και με φιλοδοξίες να μείνουν για χρόνια στην ομάδα.


Το πώς θα διαχειριστεί την πολυκοσμία στη θέση ο Κάρβερ είναι προφανώς θέμα που ξέρει καλύτερα. Ήδη είχε συζήτηση με τους δυο νεαρούς Κύπριους και τους ξεκαθάρισε πως τους πιστεύει και θα έχουν χρόνο συμμετοχής. Μπορούν άλλωστε και οι δυο να βοηθήσουν και σε άλλες θέσεις, όμως το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής και ο Άγγλος τεχνικός πιστεύει πως θα έρθει η ώρα που θα τους χρειαστεί και έχουν το ταλέντο να δώσουν ότι απαιτείται από αυτούς.

Προπονητές δεν είμαστε και ξαναλέμε πως δεν είναι θέση μας να κάνουμε αγωνιστικές υποδείξεις. Παράλληλα διαχρονικά είναι άποψή μας πως ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πρέπει να χρησιμοποιούνται βάση πλάνου και προγράμματος και όχι όταν χρειαστούν. Για να δούμε τι έχει στο μυαλό του ο Κάρβερ για τους δυο ποδοσφαιριστές.