Home TOP NEWS Παρακολούθησε την προπόνηση της Εθνικής Ελπίδων ο Τζον Κάρβερ

Παρακολούθησε την προπόνηση της Εθνικής Ελπίδων ο Τζον Κάρβερ

 


Στην προπόνηση της Εθνικής Ελπίδων παρευρέθηκε σήμερα ο Τζον Κάρβερ και συνομίλησε με τους ομοσπονδιακούς προπονητές, όπως επίσης και τον Τεχνικό Διευθυντή της ΚΟΠ. Στη συνάντηση ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τόνισε πως θα είναι πάντα συνεργάσιμος όσον αφορά τις “πράσινες” κλήσεις στις Εθνικές ομάδες.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την επίσημη σελίδα της ομοσπονδίας:

«Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κ. Τζον Κάρβεν συνοδευόμενος από τον πρώην διεθνή μας επιθετικό Ράϊνερ Ράουφμαν βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας και παρακολούθησε την προπόνηση της Εθνικής Ελπίδων. Ο κ. Κάρβερ είχε ενημερώσει από πριν την Ομοσπονδία για την πρόθεση του να παρακολουθήσει την προπόνηση και να συνομιλήσει με τον Τεχνικό Διευθυντή της ΚΟΠ κ. Σάββα Κωνσταντίνου και τον προπονητή της ομάδας κ. Νίκο Ανδρονίκου.

Την προπόνηση παρακολούθησε και ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών κ. Χριστάκης Χριστοφόρου, με τον οποίο ο κ. Κάρβερ είχε επίσης συνομιλία. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Κάρβερ στους Ομοσπονδιακούς μας προπονητές και στον Τεχνικό Διευθυντή της ΚΟΠ, θα είναι πάντα έτοιμος για συνεργασία μαζί τους όσο αφορά τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αγωνίζονται στις Εθνικές μας».

Elpidwn (1)

Στο πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης συμμετείχε ο Φάνος Κατελάρης, που κλήθηκε στην προετοιμασία ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της Εθνικής Ελπίδων. Κλήση πήρε και ο Ανδρέας Παναγιώτου, που παρευρέθηκε στο γήπεδο του ΘΟΪ, όμως λόγω προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει δεν θα μπορέσει να συμμετέχει στην προετοιμασία.

Elpidwn (2)