Home TOP NEWS Πιο δυνατά από τα λόγια, μιλάνε οι πράξεις

Πιο δυνατά από τα λόγια, μιλάνε οι πράξεις

Σέρινταν και Όρσουλιτς είπαν θέλουν να φέρουν την ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που της αξίζει. Την επομένη, ο Κάρβερ, ο Μαργκάσα, ο Παναγή, ο Κλέιτον και ο Χριστοφή, απαγγέλοντας στίχους από τον ύμνο της ομάδας, μας ζήτησαν να πάρουμε διαρκείας. Μέχρι εδώ όλα ωραία και όμορφα. Οποιοσδήποτε όμως μπορεί να δει πως μερίδα του κόσμου και σίγουρα όχι αμελητέα, αντιδρά. Κάποιοι φτάνουν ακόμα και σε σημεία ακραία να κατηγορούν οποιονδήποτε διαφωνούν μαζί τους και να τον βαφτίζουν με επίθετα. Μπορεί κανείς να τους αδικήσει όμως;


Με τόσα που πέρασε η ΟΜΟΝΟΙΑ τα τελευταία χρόνια και τόσες υποσχέσεις που απαιτήθηκαν, ο κόσμος θα πειστεί πλέον μόνο με πράξεις. Δεν υπάρχει κανείς όσο μεγάλος κι αν είναι που να μπορεί να τον πείσει με λόγια, δεν υπάρχει καμιά υπόσχεση που μπορεί να του αποδείξει πως φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά στο αγωνιστικό, ειδικά μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Μόνο με νίκες και μάλιστα συνεχόμενες, μόνο με πορεία πρωταθλητισμού αντάξια της ιστορίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα πειστεί όλος ο κόσμος να στηρίξει με όλο του το είναι.

Ο Αύγουστος θα είναι δύσκολος μήνας, για όλο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Με το τέλος του ας γίνει σαφές πως η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη να αρχίσει να κερδίζει, αν θέλει να δει γεμάτες τις κερκίδες ξανά.