Home TOP NEWS “Πιθανότερος προορισμός του η ΟΜΟΝΟΙΑ”

“Πιθανότερος προορισμός του η ΟΜΟΝΟΙΑ”

Την ΟΜΟΝΟΙΑ αναφέρουν ως πιθανότερο προορισμό του Βίκτορ Κλωναρίδη δημοσιεύματα από την Ελλάδα. Συγκεκριμένα η οπαδική ιστοσελίδα paomazisou.gr τονίζει πως “Το πιθανότερο σενάριο είναι να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, με πιθανότερο προορισμό αυτή την στιγμή να αποτελεί η Ομόνοια, του Νίκου Νταμπίζα” τη στιγμή που και άλλα μέσα ξεκαθαρίζουν πως λόγω Νταμπίζα, ο Κλωναρίδης βλέπει θετικά τη κάθοδο του στην ΟΜΟΝΟΙΑ και θεωρεί πως μπορεί να κάνει τη διαφορά.


Όπως αναφέραμε από το Σάββατο, από την ομάδα μας ξεκαθαρίζουν πως το φιλικό δεν σχετίζεται με την υπόθεση μεταγραφής του. Η “GOAL” αποκαλύπτει σήμερα πως η ενδεχόμενη μετακίνηση του στην ΟΜΟΝΟΙΑ συνδέεται όμως με την αποδέσμευση του Ζίγκι Μπαντιμπαγκά. Πιο συγκεκριμένα το ρεπορτάζ του Κώστα Καλλή αναφέρει πως “Τα λεφτά που θα εξοικονομηθούν από το συμβόλαιο που διατηρεί ο 24χρονος ποδοσφαιριστής θα δαπανηθούν για την προσθήκη του «Κλώνα». Ουσιαστικά ο Βελγο-έλληνας ποδοσφαιριστής θα έλθει να αντικαταστήσει τον Μπαντιμπάνγκα αφού πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ίδια θέση.”

Όπως και να έχει, η ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται να διατηρεί σημαντικές πιθανότητες να τελειώσει τη μεταγραφή. Θα ήταν ευχής έργον γιατί πρόκειται για ένα παίκτη αξίας, που έχει κάνει κανονικά προετοιμασία και που θα εγκλιματιστεί σχετικά άμεσα αφού θα συναντήσει στην ομάδα μας τόσο το Νταμπίζα, όσο και άλλους Ελλαδίτες ποδοσφαιριστές.