Home TOP NEWS Πλησιάζει η ανακοίνωση για Τ.Δ. Ακαδημίας

Πλησιάζει η ανακοίνωση για Τ.Δ. Ακαδημίας

 


Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα για τις μεταγραφικές ανακοινώσεις, πιο πιθανόν όμως είναι να προηγηθεί μια προσθήκη που δεν αφορά ποδοσφαιριστή. Ο Νίκος Νταμπίζας πέρασε από κόσκινο και συνεντεύξεις τις τελευταίες εβδομάδες υποψήφιους Τεχνικούς Διευθυντές Ακαδημίας, κατέληξε στον εκλεκτό του και οι πληροφορίες μας λένε πως οι δυο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Η ανακοίνωση δεν θα αργήσει πολύ περισσότερο.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έδωσε έμφαση σε επαγγελματίες που προέρχονται από σχολές που δουλεύουν πολύ με την προώθηση ταλέντων και βγάζουν συνεχώς παίκτες από την ακαδημία τους. Προς αυτή τη κατεύθυνση, στην τελική του λίστα ήταν τεχνικοί διευθυντές από Δανία, Βέλγιο και Ολλανδία και φαίνεται πως μια από αυτές είναι και η εθνικότητα του ανθρώπου που θα αναλάβει τα ηνία της πράσινης ακαδημίας. Μιας ακαδημίας που έχει ανάγκη το φρεσκάρισμα και να λάβει την πρέπουσα προσοχή.

Νταμπίζας και Κάρβερ συμφωνούν πως οι μικρότερες ομάδες πρέπει να αποτελούν κομμάτι της αντρικής και η U21 προθάλαμο της. Αν και ο Νταμπίζας έχει τονίσει πως θα χρειαστεί χρόνος για να οργανωθεί σωστά η ακαδημία και αν παράξει τους παίκτες που θέλουμε, υπάρχουν ταλέντα που θέλουν απλά την κατάλληλη καθοδήγηση και νοοτροπία για να έχουν την ευκαιρία τους. Συνεπώς, η επιλογή που θα κάνει ο Ελλαδίτης είναι ιδιαίτερα σημαντική.