Home TOP NEWS Πρόβα τζενεράλε για την ΟΜΟΝΟΙΑ

Πρόβα τζενεράλε για την ΟΜΟΝΟΙΑ

Το τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος δίνει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας υποδέχεται στις 20:00 τον Παναθηναϊκό (live omonoianews.com) σε ένα παιχνίδι με υψηλό δείκτη δυσκολίας, παρότι ο αντίπαλος άφησε κάποιες σημαντικές μονάδες στην Αθήνα. Το ματς θα αποτελέσει ουσιαστικά την πρόβα τζενεράλε για την ομάδα μας ενόψει της πρεμιέρας και το προσεγγίζει με τη δέουσα σοβαρότητα.


Ουσιαστικά περιμένουμε την ομάδα μας να παρουσιάσει βελτιωμένο πρόσωπο σε σύγκριση με αυτό που είδαμε στην Ευρώπη. Έχουν περάσει ακριβώς τρεις εβδομάδες από τότε, σε περίοδο προετοιμασίας αρκετός χρόνος για να βγουν τα αποτελέσματα δουλειάς εντός των τεσσάρων γραμμών. Ακριβώς αυτή είναι και η “απαίτηση” που έχουμε σήμερα από την ομάδα, να δείξει πως διορθώνει ή έστω καμουφλάρει τις ατέλειες της και προοδεύει. Στόχος βέβαια μέχρι την έναρξη να βρίσκεται στο 100%.

Για το σημερινό αγώνα ο Τζον Κάρβερ δεν θα έχει στη διάθεση του τους Ζίγκι Μπαντιμπάνγκα, Φάνο Κατελάρη, Ανδρέα Παναγιώτου, Κωνσταντίνο Λούβαρη, Γιώργο Ιβανόφ και Ονησίφορο Ρουσιά.