Home TOP NEWS “Σε διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που επιλέχθηκαν”

“Σε διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που επιλέχθηκαν”

Demetriou-Andreas-Dimitriou (2)


Ο Ανδρέας Δημητρίου μίλησε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ για όλα τα πράσινα θέματα με το μεταγραφικό να ενδιαφέρει περισσότερο. Ο Νίκος Νταμπίζας πλέον βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που επιλέχθηκαν, όπως αποκάλυψε ο Ανδρέας. Οι παίκτες έχουν την πρόταση στα χέρια τους και αποφασίζουν.

Το φιλικό με τον ΠΑΟ και η προετοιμασία

-Είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους. Για μας είναι μία ευκαιρία για μία δυνατή πρόβα. Το προηγούμενο διάστημα η ομάδα με την βοήθεια των εργομετρικών διαμόρφωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας της. Η ομάδα βρίσκεται σε ένα καλύτερο σημείο, σε σχέση με το τελευταίο επίσημο παιχνίδι και ελπίζουμε με το φιλικό να ανεβεί ακόμα περισσότερο η ετοιμότητα. Θέλουμε τον κόσμο να ρθει και να παρακολουθήσει ένα υψηλού επιπέδου φιλικό παιχνίδι. Αναμένουμε αρκετό κόσμο και φίλους του Παναθηναϊκού.  Τα έσοδα θα τα επωφεληθεί η ομάδα μας. Δεν συνδέεται το φιλικό με οτιδήποτε άλλο.

Τα εισιτήρια διαρκείας

-Είμαστε γύρω στις 4,000 διαρκείας. Η ομάδα μας είναι για μεγαλύτερο αριθμό, προσδοκούμε πως αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί.

Οι μεταγραφές

-Ο μεταγραφικός σχεδιασμός κινείται από συγκεκριμένο πλάνο. Ο στόχος είναι να ενισχυθεί η ομάδα. Η προσπάθεια θα έχει διάρκεια όλη τη μεταγραφική περίοδο και αυτό λέγαμε από τον Ιούνιο. Το πλάνο παραμένει σταθερό. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα ρόστερ για όλη τη σεζόν στο οποίο η ομάδα θα κτίσει επάνω του την επόμενη χρονιά. Θέλουμε να δουλέψουμε σωστά και σε ένα χρόνο να έχουμε την ομάδα στην οποία θα πάμε στην Ευρώπη. Ήταν δύσκολο η ομάδα που τερμάτισε 4η μέσα σε ένα μήνα να σαρώσει στην Ευρώπη.

-Το είχαμε πει, δεν έχει τεθεί χρονοδιάγραμμα για την ενίσχυση. Αυτή η φιλοσοφία συνεχίζουμε. Από την εμπειρία του Τ.Δ. και της ομάδας, ξέρουμε πως τον Αύγουστο προκύπτουν εξαιρετικές περιπτώσεις. Η πίεση είναι αλήθεια είναι μεγάλη για τους ανθρώπους που το χειρίζονται και το γνωρίζουν. Όλοι μας πρέπει να τους στηρίξουμε για να μπορέσει η ομάδα να δημιουργήσει ένα ρόστερ που θα την πάρει εκεί που θέλει.

-Οι κ.κ. Νταμπίζας και Κάρβερ χειρίζονται συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών οι οποίοι θα φέρουν επιλογές και προσωπικότητα στην ομάδα. Έχουν επιλεχθεί συγκεκριμένες περιπτώσεις που έχουν αξιολογηθεί πως αυτές είναι που η ομάδα χρειάζεται. Γίνεται προσπάθεια για να συμπληρωθούν οι 2 θέσεις στην λίστα α’ αλλά και να αποκτηθούν νεαροί ταλαντούχοι για τη λίστα β’. Εάν και εφόσον υπάρξει αποχώρηση, θα αναπληρωθεί η θέση. Η ομάδα είναι σε διαπραγματεύσεις με αυτούς τους παίκτες που επιλέχθηκαν. Αυτό δεν σημαίνει πως ένας παίκτης μιλάει μόνο με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Να δείξουμε εμπιστοσύνη σε αυτούς τους ανθρώπους.