Home TOP NEWS Σημαντικό να φανεί πρόοδος

Σημαντικό να φανεί πρόοδος

Μια από τις πιο κλισέ εκφράσεις στο ποδόσφαιρο είναι “τα φιλικά είναι για τους προπονητές”. Ισχύει πάντως, αφού το τελικό αποτέλεσμα δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο. Οι προπονητές δοκιμάζουν σχήματα και παίκτες και ενδιαφέρονται να δουν περισσότερο διάθεση και αφομοίωση των όσων δουλεύουν στην προπόνηση. Καλό είναι να έρχονται και αυτές βέβαια, για λόγους ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης.


Στη δική μας περίπτωση, πιο σημαντικό από όλα είναι η εικόνα να αποδείξει πως γίνεται πρόοδος. Στα επίσημα ευρωπαϊκά παιχνίδια διαφάνηκαν συγκεκριμένες αδυναμίες, τις οποίες ο Κάρβερ και οι παίκτες του δεσμεύτηκαν να δουλέψουν και να διορθώσουν. Μεταγραφικές κινήσεις δεν έχουν γίνει από τον αποκλεισμό και μετά, οπότε όσοι είναι στο ρόστερ, πρέπει αν μη τι άλλο να είναι πιο έτοιμοι αγωνιστικά, και σε πολύ καλύτερη φάση όσον αφορά την αντίληψη των θέλω του προπονητή τους.

Δύο εβδομάδες και κάτι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα στηριχθεί στις πρώτες αγωνιστικές κυρίως σε παίκτες του υφιστάμενου ρόστερ. Είναι πιθανό βέβαια να έρθουν και έτοιμοι ποδοσφαιριστές, αλλά και πάλι η πλειοψηφία θα είναι από τους ήδη γνωστούς μας. Κάθε φορά που βλέπουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν, περιμένουμε να βλέπουμε νέα στοιχεία και την απόδοση να είναι ένα βήμα καλύτερη.