Home TOP NEWS Στα αποδυτήρια του Ηλίας Πούλλος ο Αντώνης Τζιωνής

Στα αποδυτήρια του Ηλίας Πούλλος ο Αντώνης Τζιωνής

Το παρών του στη σημερινή τελευταία προπόνηση ενόψει της πρεμιέρας με τον Ερμή, έδωσε ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντώνης Τζιωνής, συνοδευόμενος από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο πρόεδρος του συλλόγου, όπως πληροφορούμαστε, προέβη σε μια σύντομη ομιλία προς τους παίκτες στα αποδυτήρια πριν την έναρξη της προπόνησης.


Στην ομιλία του, ο Αντώνης Τζιωνής υπογράμμισε πως ότι όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ αποτελούμε μια μεγάλη οικογένεια και ως τέτοια, όλοι μαζί ενωμένοι, διοίκηση, ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι και τεχνική ηγεσία πρέπει να πετύχουμε τους στόχους μας. Ο πρόεδρος του συλλόγου τόνισε στους ποδοσφαιριστές ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ στην πολύχρονη ιστορία της έμαθε να αγωνίζεται μόνο για τίτλους και πως δεν έμαθε να συμβιβάζεται με οτιδήποτε λιγότερο από τη νίκη σε κάθε παιγνίδι. Είπε στους ποδοσφαιριστές να τα δίνουν όλα στο γήπεδο για τις χιλιάδες των οπαδών μας που γεμίζουν κάθε γωνία της Κύπρου για να τους υποστηρίξουν, να παίζουν με πάθος και με αφοσίωση, να παίζουν για την ομάδα, για τους ίδιους και τις οικογένειές τους και οι νίκες θα έρθουν. Ανέφερε, ακόμη, πως η διοίκηση θα είναι πάντοτε στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας και θα στηρίζει κάθε τους προσπάθεια.

Το πρωτάθλημα ξεκινάει αύριο και ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλησε να δώσει σε όλους να καταλάβουν πως έχουν την αμέριστη υποστήριξη του συλλόγου. Ταυτόχρονα τους πέρασε ξανά το μήνυμα πως υπάρχουν απαιτήσεις από την διοίκηση και το κόσμο και πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να επιστρέψει εκεί που της επιβάλλει το μέγεθος της.