Home TOP NEWS Θα “παιχτεί” μέχρι τέλους για μέσο

Θα “παιχτεί” μέχρι τέλους για μέσο

Ο Λούκας Βύντρα είναι ο “εκλεκτός” του Νίκου Νταμπίζα για το κέντρο της άμυνας και από χθες είναι ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και στη Κύπρο. Για τα φτερά, όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει ο Σάκης Κύπρου, ένας ποδοσφαιριστής βγαλμένος από τα σπλάχνα της ομάδας μας, ο οποίος θέλει να αποδείξει πως άδικα δεν πήρε ευκαιρίες όταν ανήκε ξανά στο δυναμικό μας. Αν θα μπορέσουν να επιτελέσουν το ρόλο για τον οποίο προορίζονται θα το μάθουμε στο γήπεδο. Κατά την άποψη μας, πρέπει να γίνει άλλη μια κίνηση και πρέπει να είναι και δυνατή.


Αναφερόμαστε ασφαλώς στην απόκτηση αμυντικού μέσου ηγέτη, η απουσία του οποίου στοιχίζει μέχρι στιγμής. Οι προπονητές λένε συχνά πως ο άξονας είναι ο πιο νευραλγικός χώρος στο ποδόσφαιρο και η ΟΜΟΝΟΙΑ προδόθηκε από αυτόν. Παρότι έγινε όμως λόγος για “διορθωτικές κινήσεις”, δεν ξεκαθάρισε αν θα αποκτηθεί μέσος την υστάτη. Και αν όντως αποκτηθεί, αν θα είναι παίκτης της λίστας Α’ ή της λίστας Β’.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως όλα είναι πιθανά. Θα γίνει προσπάθεια μέχρι τέλους, έχοντας υπόψην πως πλέον για να έρθει παίκτης λίστας Α’ κάποιος πρέπει να αποχωρήσει. Δεν έχει διαρρεύσει αν ο Νταμπίζας κοιτάζει προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, ή αν εξερευνά τις επιλογές του. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως πρέπει να ενισχυθεί.