Home TOP NEWS Θα βρει το ρυθμό του

Θα βρει το ρυθμό του

Όταν ο Δημήτρης Χριστοφή τραυματιζόταν στο παιχνίδι κόντρα στη Μπάναντς, λίγα μόλις λεπτά μετά την έναρξη του, βρισκόταν σε κομβικό σημείο. Πέρασε δύσκολα, αφού κάθε φορά που έλεγε να κάνει νέο ξεκίνημα κτυπούσε ξανά. Γνώριζε όμως πως αν το αφήσει να τον πάρει από κάτω, θα κινδυνεύει να χάσει άλλη μια σαιζόν. Προτίμησε λοιπόν να παραμείνει δυνατός και θετικός, δούλεψε σκληρά τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά και μοιάζει έτοιμος να μπει στη χρονιά διαφορετικά από πέρσι.


Για πρώτη φορά από τη μέρα που επέστρεψε στη Κύπρο, κάνει συνεχόμενες προπονήσεις χωρίς ενοχλήσεις. Έβγαλε δυο φιλικά παιχνίδια χωρίς το παραμικρό. Γενικώς βρίσκει σιγά σιγά το ρυθμό του, ξεπερνά τα όποια φυσικά και ψυχολογικά εμπόδια, ετοιμάζεται να γίνει ο Τζίμης που έκανε τη Κύπρο να παραμιλά και ανάγκασε τους Ελβετούς της Σιόν να σκάσουν σεβαστό χρηματικό ποσό για να τον αποκτήσουν. Είναι περιττό να πούμε τι μπορεί να κάνει όταν βρει ρυθμό.

Οι τελευταίες εργομετρικές εξετάσεις που πέρασαν οι ποδοσφαιριστές, ανέδειξαν το Δημήτρη πιο δυνατό και έτοιμο από πλευράς φυσικής κατάστασης, από κάθε άλλο παίκτη στο ρόστερ. Από μόνο του το γεγονός αποτελεί απόδειξη πως επιστρέφει, αλλά και τι μπορεί να προσφέρει. Ο Δημήτρης θα βρει τα πατήματα του και όταν το κάνει μας ανεβάζει αυτόματα επίπεδο.