Home TOP NEWS Θεωρούν πως “τελειώνει” του Κωνσταντινίδη

Θεωρούν πως “τελειώνει” του Κωνσταντινίδη

Θέμα χρόνου θεωρούν στην Ελλάδα τη μεταγραφή του Δημήτρη Κωνσταντινίδη στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Μέσα τα οποία ασχολούνται με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ (metrosport.gr, paokmania.gr) αναφέρουν πως τα πάντα είναι συμφωνημένα, ο παίκτης θέλει να έρθει και η διαφορά είναι πολύ μικρή (20.000) για να χαλάσει τη δουλειά. Η μεταγραφή σύμφωνα με τα ίδια μέσα θα είναι με τη μορφή δανεισμού και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα καλύψει το μισό συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.


Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης είναι δεξιός μπακ και 22 ετών. Μετράει 40 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές. Πέρσι έλπιζε να κάνει το μεγάλο βήμα και να καθιερωθεί στην εντεκάδα της ομάδας που τον ανέδειξε, όμως ένας σοβαρός τραυματισμός τον άφησε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Λόγω αρκετών επιλογών στη θέση, ο ΠΑΟΚ αποφάσισε φέτος να τον δώσει δανεικό, ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Αν πάντως επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες από Ελλάδα, είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα επηρεάσει η μεταγραφή το σχεδιασμό της ομάδας μας. Κι αυτό γιατί ήδη στη θέση του μπορούν να παίξουν οι Καρλίτος, Δημητρίου και Φιλιώτης με τους δυο τελευταίους να διψάνε για ευκαιρίες. Επιπρόσθετα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στο χέρι 2 μεταγραφές, 3 αν θεωρήσουμε δεδομένη την απομάκρυνση Μπαντιμπαγκά. Αν αποκτηθεί ο Κωνσταντινίδης θα μείνουν 2 και ενώ οι πληροφορίες θέλουν το Νταμπίζα να ψάχνει ακραίο μεσοεπιθετικό, αμυντικό χαφ και κεντρικό αμυντικό.