Home TOP NEWS Το τεχνικό τιμ, η έδρα και η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας

Το τεχνικό τιμ, η έδρα και η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας

 


Τέλη Αυγούστου θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Διαβάστε αναλυτικά την επίσημη ενημέρωση:

Την πρώτη της παρουσία στο Κυπριακό ποδόσφαιρο θα πραγματοποιήσει η νεοσύστατη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει εγκρίνει τη συμμετοχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο γυναικείο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2016-17, καθώς το Σωματείο μας ολοκλήρωσε με επιτυχία όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες.

Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει συνάψει συνεργασία με τη Λευκοθέα, για δύο χρόνια, η οποία μεταξύ άλλων προνοεί πως η Λευκοθέα θα είναι ένας εκ των βασικών χορηγών της γυναικείας ομάδας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ–Λευκοθέα θα αγωνίζεται με τα επίσημα χρώματα και το έμβλημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ τα αποτελέσματα των αγώνων θα προστίθενται στον συντελεστή του Σωματείου μας.

Η έδρα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου θα είναι το Δημοτικό στάδιο Λατσιών, το οποίο θα χρησιμοποιείται για τους επίσημους αγώνες, τα φιλικά και τις προπονήσεις, τόσο της πρώτης ομάδας, όσο και της Ακαδημίας.

Προπονητής της γυναικείας ομάδας είναι ο Πανίκος Μανώλη και βοηθός προπονητής ο Άγγελος Γρηγορίου. Συνεχίζεται η διαδικασία για πρόσληψη γυμναστή και προπονητή τερματοφυλάκων. Το ρόστερ της γυναικείας ομάδας, αναμένεται πως θα πάρει την τελική του μορφή, μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

Η επίσημη έναρξη των προπονήσεων της γυναικείας ομάδας, αλλά και της Ακαδημίας, είναι προγραμματισμένη για τις 29 Αυγούστου 2016. Το Γυναικείο Παγκύπριο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει προς το τέλος Οκτωβρίου.

Έχει δημιουργηθεί και Ακαδημία για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, για κορίτσια από 6 μέχρι 18 χρόνων. Για πληροφορίες και εγγραφές στην Ακαδημία παρακαλούμε επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 97817615 και 99185458.

*Φωτογραφία αρχείου.