Home TOP NEWS Αγώνας για Κατελάρη και Φραγκέσκου

Αγώνας για Κατελάρη και Φραγκέσκου

 


Τον Ανδρέα Φραγκέσκο κάλεσε χθες ο Νίκος Ανδρονίκου με τον ποδοσφαιριστή να ενσωματώνεται στην προετοιμασία για τον σημερινό αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη ομάδα της Σλοβακίας.

Ανεξάρτητα από το πλάνο δράσης η φιλοσοφία είναι ίδια και η ομάδα συνεχίζει την προσπάθεια για να εξασφαλίσει τον καλύτερο δυνατό απολογισμό στην τελική ευθεία της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21.

«Σε αυτό το επίπεδο όλοι οι αγώνες έχουν το δικό τους βαθμό δυσκολίας και αυτή τη φορά αντιμετωπίζουμε την πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου μας. Ο στόχος μόνο δεν αλλάζει και όπως είπαμε από το ξεκίνημα της προσπάθειας μας, ιδιαίτερα στην έδρα μας κυνηγούμε πάντοτε το μάξιμουμ.

Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να παρουσιαστούμε όπως το επιβάλουν οι ανάγκες και μέσα από την προσπάθεια πιστεύουμε στο καλύτερο», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες χωρίς ουσιαστικά προβλήματα. Ο αγώνας θα γίνει στο Στάδιο «Dimco Αμμόχωστος – Επιστροφή» και θα αρχίσει στις 16:30 με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.