Home TOP NEWS Ακούστε τον, αφουγκραστείτε τον

Ακούστε τον, αφουγκραστείτε τον

Όταν θα έχει βγει αυτή η εβδομάδα, θα μπορούμε να πούμε πως ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ άδικα και χωρίς να το αξίζει, έζησε σχεδόν όλες τις πίκρες πριν του υποβιβασμού. Στερήσεις για να κρατήσει τον σύλλογο ανοικτό, διακρίσεις του αιωνίου ενώ εμείς είμαστε μακριά από τίτλους, ρεκόρ μας που έμοιαζαν αιωνόβια να σπάνε και στο καπάκι, πρώην πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να κατηγορεί στα δικαστήρια πρώην πρόεδρο της Δημοκρατίας και ΑΚΕΛ για θέματα που αφορούν την ομάδα και να διασύρει το όνομα του ιστορικού σωματείου μας.


Το γεγονός πως ο κόσμος είναι εδώ και φωνάζει, οι αρμόδιοι και όσοι είναι κοντά στην ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να το θεωρούν ευτύχημα, ακόμα κι αν δεν αρέσει σε κάποιους πως δεν βάζουν όλοι προς τις ίδιες κατευθύνσεις. Ναι είναι ευτύχημα, γιατί ο κόσμος είναι ακόμα εδώ, ενώ θα μπορούσε πολύ εύκολα να γυρίσει την πλάτη και να μην ασχοληθεί ποτέ ξανά. Την φωνή του όμως ακούστε την προσεκτικά και αφουγκραστείτε τις επιθυμίες του. Πάνω από όλα, όλοι το ίδιο πράγμα θέλουν και αυτό βάζουν στην κορυφή των προτεραιοτήτων τους. Παραπάνω από οτιδήποτε άλλο, ο κόσμος θέλει να δει την ΟΜΟΝΟΙΑ να προχωράει.

Και μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να γίνει κάτι τέτοιο, να κάνει το ίδιο το σωματείο εκστρατεία εγγραφής μελών. Να πείσει το ίδιο το σωματείο, πως νιώθει ότι πρέπει να αλλάξει η δομή του και ο τρόπος λειτουργίας του. Έχουμε αργήσει ήδη, έχουμε χάσει ήδη κόσμο και έδαφος. Είναι η μόνη οδός κι ας μην περιμένουμε 1-2 αγωνιστικές επιτυχίες για να “κάτσει η σκόνη”. Ας προχωρήσουμε.