Home TOP NEWS Αλλαγμένη στην επανέναρξη

Αλλαγμένη στην επανέναρξη

 


Είναι ακόμα νωρίς και ως γνωστόν ο Τζον Κάρβερ ανοίγει τελευταίες 1-2 προπονήσεις τα χαρτιά του. Με βάση τα όσα έδειξε στο φιλικό κόντρα στον Απόλλωνα όμως και κυρίως με βάση όσα έδειξαν αυτοί που επέλεξε, περιμένουμε πως κόντρα στη Δόξα ο Άγγλος θα κάνει μαζεμένες αλλαγές. Μάλιστα λόγω του τραυματισμού του Χριστοφή, θα αγγίξουν και τις τρεις γραμμές, άμυνα, μέση και επίθεση.

Ξεκινώντας από την άμυνα, ο Παναγή δεν αλλάζει, μπροστά του όμως είναι πολύ πιθανόν να δει 100% ελληνική άμυνα. Σοϊλέδης και Βύντρα είναι δεδομένοι για εντεκάδα, το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τον Κωνσταντινίδη δεξιά, ενώ ο Παντελιάδης κτυπάει την τελευταία θέση της αμυντικής τετράδας μαζί με τους Όρσουλιτς, Νασιμέντο και Κονομή.

Στον άξονα, φαίνεται πως πλάι στον Μπλάτι Τουρέ θα ξεκινήσει ο Ρενάτο Μαργκάσα. Ο Πορτογάλος με τα τρεξίματα και τα μαρκαρίσματα του μπορεί να σουλουπώσει κάπως την κατάσταση στον άξονα, αν και επειδή είναι μακριά η σαιζόν, ο Κάρβερ περιμένει και το ανέβασμα των Φλορέσκου-Φυλακτού. Ο Ρουμάνος μπήκε γενικά άσχημα στη χρονιά, ο νεαρός Κύπριος έκανε κάποια καλά παιχνίδια στην αρχή, αλλά μετά έπεσε. Επιτελικός θα είναι ο Κλέιτον, τον οποίο όλοι περιμένουν αλλαγμένο προς το καλύτερο.

Τέλος όσον αφορά την επιθετική τριάδα, Ντάρμπισαϊαρ και Αγκάγιεφ ξεκινάνε. Την τρίτη θέση, αυτή που άφησε ορφανή λόγω του τραυματισμού του ο Δημήτρης Χριστοφή, διεκδικούν Σέρινταν και Κύπρου.