Home TOP NEWS Ίσως αλλάξει ξανά πίσω

Ίσως αλλάξει ξανά πίσω

Αλλαγές στα μετόπισθεν ίσως αναγκαστεί να κάνει ξανά ο Τζον Κάρβερ. Ο Μπρούνο Νασιμέντο τραυματίστηκε στο ματς με τον Εθνικό και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη, ο Όρσουλιτς ήταν εκτός από πιο πριν και οι πιθανότητες να παίξει πλάι στον Βύντρα ο τέταρτος κεντρικός αμυντικός του ρόστερ Γιόργκενσεν, φαντάζουν περιορισμένες. Το να παίξει ο νεαρός Δανός, είναι βέβαια ένα από τα σενάρια, πιο πιθανά όμως φαντάζουν άλλα.


Το πρώτο σενάριο, είναι να ξεκινήσει η άμυνα όπως τελείωσε. Πλάι στον Βύντρα να είναι δηλαδή ο Φλορέσκου, αριστερά ο Παντελιάδης και δεξιά ο Κωνσταντινίδης. Σε τέτοιο ενδεχόμενο, αν επιθυμεί να διατηρήσει το 4-3-3 ο Κάρβερ μπορεί να ξεκινήσει ως αμυντικό μέσο τον Κατελάρη για να καλύψει το κενό του Φλορέσκου. Αν από την άλλη το αλλάξει σε 4-2-3-1, μπορεί να αντικαταστήσει το Φλορέσκου με τον Κλέιτον και τους Μαργκάσα-Τουρέ αμυντικούς χαφ.

Δεύτερο σενάριο, είναι να μετατοπιστεί στο κέντρο της άμυνας ο Παντελιάδης και τη θέση του στο αριστερό άκρο να πάρει ο Μαργκάσα. Μένει βέβαια μια θέση κενή στον άξονα, η οποία πάλι μπορεί να καλυφθεί με ένα εκ των Κατελάρη και Κλέιτον, ανάλογα με τη διάταξη της ομάδας.