Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αναγκαίο ηλεκτροσόκ

Αναγκαίο ηλεκτροσόκ

Μακάρι οι οπαδοί να μην ένιωθαν ποτέ την υποχρέωση να κάνουν ότι οι οργανωμένοι χθες. Η ομάδα όμως δεν εμφάνιζε σημάδια προόδου, δεν ήταν ξεκάθαρο αν οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται και είναι έτοιμοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ενώ οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου ήταν να μην τους ταρακουνήσουν. Το χθεσινό “ηλεκτροσόκ” (έντονο και ελπίζουμε όντως χωρίς έκτροπα όπως πληροφορηθήκαμε) που έκαναν οι οργανωμένοι στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και μέλη του Δ.Σ. ίσως αλλάξει ακόμα και την όψη της χρονιάς.


Έχουν όλοι ευθύνες και υποχρεώσεις απέναντι στο κόσμο που έχει δώσει πολλές φορές από το υστέρημα του για να βοηθήσει. Όλοι όσοι αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα πρέπει να δουν θετικά την χθεσινή παρέμβαση των οπαδών. Ήρθε να υπενθυμίσει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει κόσμο που νοιάζεται και πονεί για την πορεία, τόσο ώστε να μεταβεί στο προπονητικό κέντρο και να εκφράσει έντονα αυτά που νιώθει. Ας μην τον φοβηθούν το κόσμο οι ποδοσφαιριστές, ας αντιληφθούν από την χθεσινή του ενέργεια, πόσο μεγάλη δύναμη μπορούν να βάλουν στο πλευρό τους αν βγάλουν στο γήπεδο διάθεση και πάθος. Και οι οπαδοί να φροντίσουν να βγαίνουν οι απαιτήσεις τους πάντα χωρίς έκτροπα και προπηλακισμούς.

Οι πρώτες αγωνιστικές δεν έφεραν την αναμενόμενη εικόνα και αποτελέσματα. Πλέον οι παίκτες και το τεχνικό τημ ξέρουν ακριβώς πως νιώθει ο κόσμος. Ξέρουν λοιπόν πως έχουν υποχρέωση να βρουν το λάθος και να τον φέρουν δίπλα τους.