Home TOP NEWS Αντέχει στα δύσκολα ο Φάνος

Αντέχει στα δύσκολα ο Φάνος

Δεν θα προσπαθήσουμε να ωραιοποιήσουμε καταστάσεις, ούτε να αποπροσανατολιστούμε εστιάζοντας μόνο στα όποια θετικά. Την ίδια στιγμή θεωρούμε άδικο μες την γενική απογοήτευση, να αδικηθεί ένα νέο παιδί, που κάνει μεγάλη προσπάθεια για να καθιερωθεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο λόγος για τον Φάνο Κατελάρη που για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική πέρασε στο παιχνίδι σαν αλλαγή, δείχνοντας πως θα αποτελεί μέρος του εβδομαδιαίου ρεπορτάζ τακτικά.


Το αξιοσημείωτο είναι πως ο Κατελάρης πέρασε φέτος στο παιχνίδι τρεις φορές σαν αλλαγή. Κόντρα στην Μπάναντς με το σκορ στο 0-1, κόντρα στην Άχνα με το σκορ στο 1-1 και κόντρα στην Καρμιώτισσα με το σκορ 1-2. Με άλλα λόγια δεν μπήκε σε ελεγχόμενες συνθήκες και χωρίς ιδιαίτερη πίεση, αλλά εκεί που η μπάλα έκαιγε. Κι ας ήταν χαμηλής δυναμικότητας οι αντίπαλοι, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ έτρεξε να ανατρέψει αποτέλεσμα και να πάρει νίκες.

Και τα τρία παιχνίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ τα κέρδισε, με το Φάνο να στέκεται μια χαρά. Δεν θα ισχυριστούμε βέβαια πως η ομάδα πήρε τα τρίποντα λόγω της χρησιμοποίησης του, εκείνο που λέμε είναι πως σιγά σιγά πρέπει να αποβάλουμε τα κόμπλεξ μας για τους νεαρούς Κύπριους. Οι καλοί παίκτες – και ο Φάνος είναι τέτοιος – μια χαρά αντέχουν και στα δύσκολα. Και είμαστε σίγουροι πως καθώς περνάει ο καιρός, παίρνει κι άλλα λεπτά, ανεβάζει την αυτοπεποίθηση του, θα μας δείξει ακόμα περισσότερα.