Home TOP NEWS Άρχισε να τραβάει βλέμματα, μα μένει συγκεντρωμένος

Άρχισε να τραβάει βλέμματα, μα μένει συγκεντρωμένος

Από τη στιγμή που κατάφερε στα 21 του να είναι βασικός στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στην Εθνική Κύπρου, ο Κωνσταντίνος Παναγή ήξερε πως αργά ή γρήγορα, θα τραβήξει βλέμματα από το εξωτερικό πάνω του. Λόγος έγινε για την απόδοση του κόντρα στο Βέλγιο, εκεί που πραγματικά δοκιμάστηκαν οι ικανότητες του, μέχρι και σε αγγλικά μέσα ενημέρωσης, ενώ τον τσεκάρουν συνεχώς ομάδες από Ελλάδα και όχι μόνο Χαρακτηριστικό πιο κάτω το δημοσίευμα της ιστοσελίδας marca-sl.gr:


“Κόσμος και κοσμάκης βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (6/9) στο ΓΣΠ της Λευκωσίας για την αναμέτρηση Κύπρος – Βέλγιο, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχοντας στραμμένη την προσοχή τους στον Κωνσταντίνο Παναγή.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας της Ομόνοιας πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με τα γάντια της Εθνικής και ήδη το όνομά του βρίσκεται σημειωμένο σε πολλές ατζέντες ακόμη και ελληνικές.

Οχι πως δεν έκαναν check in και Ελληνες ατζέντηδες στις εξέδρες. To be continued…”.

Ο Κωνσταντίνος πάντως δεν παρασύρεται και ξέρει πως έχει ακόμα πολλή δουλειά. Η πρόοδος του είναι καθημερινή και μέσω της προπόνησης και των εμπειριών, κάθε μέρα προσθέτει στοιχεία. Πρώτος του στόχος είναι να διαπρέψει με την ΟΜΟΝΟΙΑ και να κατακτήσει τίτλους με το τριφύλλι στο στήθος. Ξέρει πως μέσω αυτών, θα έρθουν και οι προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού και τότε θα αξιολογήσει τα δεδομένα. Για την ώρα, μόνο δουλειά και ΟΜΟΝΟΙΑ.