Home TOP NEWS Δεν μας παίρνει να υποτιμήσουμε

Δεν μας παίρνει να υποτιμήσουμε

Μας λυπεί που πρέπει να γράψουμε αυτό το κομμάτι, αλλά θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές και πάνω από όλα να μην βρεθούμε εξ’ απροόπτου. Ναι είμαστε πολύ πιο μεγάλοι σε μέγεθος, ναι είμαστε και το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη, ειδικά αφού παίζουμε μέσα στο ΓΣΠ, σε καμία περίπτωση όμως δεν μας παίρνει να υποτιμήσουμε την Καρμιώτισσα κι ας είναι νεοφώτιστη και σταχτοπούτα. Μόλις πριν ένα μήνα άλλωστε χάσαμε δυο βαθμούς κόντρα σε μια άλλη νεοφώτιστη, την Αναγέννηση Δερύνειας.


Παρόμοιας δυναμικής επίσης ήταν και η Δόξα και αφήσαμε δυο πόντους μες το ΓΣΠ. Όσο η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν εκπέμπει εικόνα μεγάλης ομάδας, δεν μπορεί να παίρνει τίποτα δεδομένο. Όσο δεν επιβάλλεται στους μικρούς και να τους κόβει τα όποια όνειρα πριν σκεφτούν να τα κάνουν, θα τους δίνει και το δικαίωμα να διεκδικούν. Και επειδή ήταν σπάνιες οι περιπτώσεις που μια ομάδα διόρθωσε όλα τα λάθη της ή έστω καμούφλαρε όλες τις αδυναμίες της από τη μια μέρα στην άλλη, καλύτερα να προσεγγίσουμε το ματς με προσοχή, παρά να την πάθουμε.

Μην μας πάρετε στραβά, ούτε φοβόμαστε κάποια Καρμιώτισσα, ούτε θεωρούμε πως ισοπεδώθηκαν οι διαφορές. Την ίδια την ΟΜΟΝΟΙΑ φοβόμαστε και το ότι τα τελευταία χρόνια την πατάμε πιο συχνά από το επιτρεπόμενο από μικρούς. Προφανώς και αν η ΟΜΟΝΟΙΑ παίξει για ένα ημίχρονο σαν ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα να κερδίσει.