Home TOP NEWS Δεν παρασύρουν οι αριθμοί

Δεν παρασύρουν οι αριθμοί

Όσο άσχημα και αν ακούγεται, οι 8 βαθμοί σε 4 παιχνίδια που κέρδισε μέχρι στιγμής η ΟΜΟΝΟΙΑ, αποτελούν το καλύτερο ξεκίνημα της ομάδας μας την τελευταία 5ετία. Συγκεκριμένα το 2012-13 είχαμε σε αυτή τη φάση 5, το 2013-14 4, το 2014-15 7 και το 2015-16 5. Προφανώς το πιο πίσω στατιστικό είναι απλά στατιστικό και ειδικά από τη στιγμή που χάσαμε βαθμούς κόντρα σε ομάδες όπως η Αναγέννηση και η Δόξα, πρέπει να σκεφτόμαστε τους 4 που πετάξαμε παρά αυτούς που πήραμε.


Έτσι κι αλλιώς τα όσα είδαμε μέχρι στιγμής μες το γήπεδο δεν μας δίνουν σε καμία περίπτωση το δικαίωμα να περπατάμε στα σύννεφα, ή έστω να διαβάζουμε σωστά αριθμούς. Καλοδεχούμενοι οι βαθμοί ναι, αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πάρα πολλά να κάνει πριν θεωρηθεί ανταγωνιστική και διεκδικήτρια του τίτλου. Το να ωραιοποιήσουμε καταστάσεις μέσω συγκρίσεων με προηγούμενα έτσι κι αλλιώς τραγικά ξεκινήματα, δεν θα βοηθήσει κανένα μας, το αντίθετο θα κρύψει την αλήθεια.

Μόνος δρόμος για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η δουλειά. Τα περιθώρια βελτίωσης ατομικά και ομαδικά είναι μεγάλα. Νίκη και ανέβασμα με Καρμιώτισσα και μετά βλέπουμε ντέρμπι.