Home TOP NEWS Δες από κοντά την παρουσίαση της νέας εμφάνισης και γνώρισε τους ποδοσφαιριστές

Δες από κοντά την παρουσίαση της νέας εμφάνισης και γνώρισε τους ποδοσφαιριστές

 


Σήμερα (07/09) στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία, η παρουσίαση των νέων επίσημων εμφανίσεων της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς και το φετινό ροστερ.

Όπως ανακοινώθηκε η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη έτσι ο κόσμος της ομάδας μας θα έχει την ευκαιρία να δει την παρουσίαση και μετά να φωτογραφηθεί με τους ποδοσφαιριστές.

Οι νέες επίσημες εμφανίσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν σχεδιαστεί και δημιουργηθεί από τον διεθνούς εμβέλειας κολοσσό αθλητικών ειδών, PUMA. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά η πράσινη, πρώτη επίσημη στολή, με την οποία η ποδοσφαιρική μας ομάδα δεν έχει ακόμη αγωνιστεί. Όπως μαθαίνουμε, η εμφάνιση έχει λεπτομέρειες στο μπροστινό μέρος της φανέλας.

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα μοιράσουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ιστοσελίδα μας θα είναι εκεί για να σας ενημερώσει ζωντανά για την παρουσίαση της εμφάνισης και του ρόστερ, καθώς και για την εκδήλωση που θα ακολουθήσει.