Home TOP NEWS Ας διαχωριστεί το ένα από το άλλο

Ας διαχωριστεί το ένα από το άλλο

Η ΟΜΟΝΟΙΑ το Σάββατο κέρδισε τον Εθνικό Άχνας και επέστρεψε στις επιτυχίες. Δεν έλυσε φυσικά όλα τα προβλήματα της αγωνιστικά, το γήπεδο άλλωστε είναι καθρέφτης, αλλά έκανε ένα μικρό βήμα μπροστά. Τώρα την περιμένει σκληρή δουλειά, για να σουλουπώσει όσο γίνεται την εικόνα της, να κερδίσει την Καρμιώτισσα και να δει με περισσότερη αυτοπεποίθηση τα ντέρμπι. Η ομάδα έχει ακόμα θέματα τουλάχιστον όμως έκανε την αρχή και τώρα απαιτείται συνέχεια.


Τα όσα συμβαίνουν εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου πάντως, πρέπει κατά την άποψη μας να διαχωριστούν με τα υπόλοιπα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ την περασμένη εβδομάδα έζησε ρεζιλίκια που δεν της αρμόζουν, μετά τα όσα ισχυρίζεται ο πρώην πρόεδρος της Μιλτιάδης Νεοφύτου. Ακόμα κι αν δεν ισχύει τίποτα από όλα όσα λέει, δεν παύει να υπόκειται ένα διασυρμό η εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και προκύπτουν πολλά ερωτήματα. Ποιο είναι το στάτους του χωραφιού στις Χαλεπιανές; Τι ακριβώς έγινε με το δάνειο από την RCB; Μα κυρίως ποιοι επέτρεψαν να μπλεχτεί η μεγαλύτερη ιδέα του τόπου σε αυτές τις ιστορίες;

Ως γνωστόν ουσιαστική ευθύνη για την 5ετία 2008-13 δεν αναλήφθηκε ποτέ από κανέναν, ούτε δόθηκαν ποτέ επαρκείς εξηγήσεις. Είναι για αυτό που λέμε συνεχώς πως η μόνη οδός προς τη σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι τα μέλη. Αν υπάρξει ισχυρή βάση μελών, θα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση για διαφάνεια στο εκάστοτε συμβούλιο. Αν υπάρξει ισχυρή βάση μελών, θα υπάρχει μεγαλύτερος έλεγχος πριν παρθούν αποφάσεις που υποθηκεύουν το μέλλον του σωματείου. Όλοι αυτοί που επιλέγουν να φωνάζουν και να κάνουν υποδείξεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ας κάνουν πρώτα αίτηση εγγραφής μελών.