Home TOP NEWS Οι δυο όψεις του νομίσματος

Οι δυο όψεις του νομίσματος

Είχαμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο μας, πως παρότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε καλύτερο πρόσωπο στην Άχνα από ότι σε προηγούμενα παιχνίδια, ακόμα παρουσιάζει νεκρά χρονικά διαστήματα, ένα θέμα που πρέπει να δει. Αυτή την φορά ίσως να ήταν λιγότερα, όμως η πραγματικότητα είναι πως λίγα πράγματα δουλεύουν σωστά για εκείνα τα συγκεκριμένα λεπτά (συνήθως στο δεύτερο ημίχρονο), με αποτέλεσμα η ΟΜΟΝΟΙΑ να το πληρώνει.


Σε ένα από αυτά τα κακά της διαστήματα κόντρα στη Δόξα, η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχθηκε γκολ και απώλεσε δυο βαθμούς. Σε ένα παρόμοιο το Σάββατο δέχθηκε γκολ και από τον Εθνικό αν και κακό ήταν κυρίως το διάστημα μετά από το τέρμα. Η μια όψη του νομίσματος είναι πως αυτή τη φορά αφού πέρασαν κάποια λεπτά αντέδρασε, ανέβηκε και εν τέλη κέρδισε, ενώ κόντρα στη Δόξα δεν έγινε καν απειλητική. Η άλλη όψη του νομίσματος, είναι πως σε παρόμοιο χρονικό σημείο παρουσιάστηκε χλωμή.

Κρατάμε λοιπόν την αντίδραση, τονίζουμε όμως πως πρέπει να εντοπιστεί ο λόγος που οι μηχανές δείχνουν να σβήνουν σε κάποια σημεία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δουλειά να κάνει και επιβάλλεται να κτίσει στα όποια θετικά έδειξε ως τώρα.