Home TOP NEWS «Εμείς η νέα γενιά ΟΜΟΝΟΙΑτων θα κρατήσουμε τη φλόγα αναμμένη»

«Εμείς η νέα γενιά ΟΜΟΝΟΙΑτων θα κρατήσουμε τη φλόγα αναμμένη»

 


Χρέος όλων των Ομονοιατών που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη να στηρίξουν το σύνδεσμο της Θύρας 9. Η ανακοίνωση του κλιμακίου: 

«Άλλη μια φοιτητική χρονιά ξεκινά εδώ στη πρωτεύουσα της βόρειας Ελλάδας και στο υπόγειο μας, χωρίς όμως του κατάλληλους οιωνούς για άλλη μια φορά από την ομάδα μας. Οι τελευταίες εξελίξεις έρχονται να μας υπενθυμίσουν την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΜΑΣ, την πιο δύσκολη σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας της.

Εμείς απλά θα πούμε ότι είναι χρέος του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑτη να κάνει αίτηση για εγγραφή σαν μέλος στο σωματείο και να απαιτήσει όπως λάμψει η αλήθεια και όσοι έβαλαν το χέρι τους, – και ο τελευταίος, ακόμα και ο πιο “μικρός” – για να φτάσει ο Α.Σ.Ο.Λ στη σημερινή του θέση να λογοδοτήσει μπροστά στο μεγαλείο του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ, για να μπορέσει τελικά αυτός ο περήφανος λαός να οδηγήσει την βασίλισσα του ξανά στο θρόνο της, βασιζόμενος στα δικά του χέρια και δυνάμεις μακριά από σκοτεινές αίθουσες που σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με τα λαϊκά ιδανικά του σωματείου μας.

Όσο αφορά τα δικά μας, αδέρφια είναι χρέος μας η στήριξη του συνδέσμου. Μια καινούργια χρονιά ξεκινά και το υπόγειο είναι ακόμα εκεί, έτοιμο να ζήσει μεγάλες νύχτες. Στόχος μας ο σύνδεσμος να διατηρηθεί εκεί για όλες της γενιές ΟΜΟΝΟΙΑτων που θα περάσουν μέσα στο χρόνο από τη Θεσσαλονίκη. Είναι απαραίτητη η στήριξη όλων μας, κυρίως στις εποχές που ζούμε, γιατί ακριβώς τη αγαπημένη μας ΟΜΟΝΟΙΑ εμείς θα την κρατήσουμε ζωντανή. Εμείς η νέα γενιά ΟΜΟΝΟΙΑτων θα κρατήσουμε τη φλόγα αναμμένη κόντρα στους καιρούς και τις προβλέψεις. Γιατί έτσι μάθαμε, γιατί ήμαστε φτιαγμένοι από το πιο σκληρό υλικό.

Μέσα από ένα υπόγειο, μέσα από λεωφορεία που ξεκινούν για χάρη της γεμάτα τρέλλα και πάθος, μέσα από την ψυχή του κάθε ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΗ ξεχωριστά η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι ζωντανή για πάντα, μέχρι να επιστρέψει.

ΟΛΟΙ κοντά στο σύνδεσμο αδέρφια, η χρονιά προμηνύεται δύσκολη και η στήριξη όλων αναγκαία. Μέσα από την ενέργεια, την τρέλλα και την ανιδιοτελή αγάπη μας για αυτή τη ομάδα, αδερφός για αδερφό πάμε κόντρα στις προβλέψεις για μια γεμάτη οπαδική ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ χρονιά.

Ραντεβού στο μπαρ του υπογείου αλάνια.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΘΥΡΑ 9 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».