Home TOP NEWS Για να δούμε τις πρακτικές και τις μεθόδους

Για να δούμε τις πρακτικές και τις μεθόδους

Δεν θέλουμε να είμαστε αρνητικοί, προσπαθούμε πάντα να βλέπουμε αισιόδοξα τα πράγματα. Θεωρούμε όμως, πως δεν μπορεί να μας αδικήσει κανείς αν νιώθουμε πως το έργο το έχουμε δει ξανά και πως σπάνια οι “πρακτικές και οι μεθόδοι” έχουν αποτέλεσμα. Μακάρι αυτή τη φορά τα πράγματα να είναι διαφορετικά και να δούμε άμεσο αγωνιστικό ανέβασμα. Η ιστορία δεν μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε, ούτε η εικόνα της ομάδας μέχρι στιγμής. Περιμένουμε να δούμε λοιπόν αποτελέσματα.


Γενικώς, δυστυχώς σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ πολύ συχνά ακούμε λόγια και σπάνια βλέπουμε έργα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ στηρίζει τόσο το μοντέλο που εφαρμόζει από την αρχή της χρονιάς, όσο και τα άτομα που έχουν αναλάβει να το υλοποιήσουν. Ως αρχή, ίσως να είναι και σωστή η αντίδραση, δεν μπορείς να κρίνεις σε μερικούς μήνες μόνο. Η εικόνα όμως της ομάδας ήταν τόσο χλωμή μέχρι τώρα, που δημιουργούσε την πεποίθηση πως χρειαζόταν ηλεκτροσόκ. Αυτό δεν ήρθε, τουλάχιστον σε κάτι ανακοινώσιμο και πλέον όπως είπαμε και πιο πάνω, περιμένουμε αποτελέσματα.

Συνεχίζουμε λοιπόν. Όπως ανέφερε και η ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μόνος τρόπος ανάκαμψης είναι οι νίκες στα επόμενα παιχνίδια. Όχι ένα δυο αλλά τέσσερα και πέντε. Τις προηγούμενες χρονιές, κάναμε αυτή τη συζήτηση για 2-3 εβδομάδες συνεχόμενες αφού από τις συστάσεις δεν άλλαζε τίποτα. Αν θα είναι η φετινή προσπάθεια διαφορετική, μόνο το γήπεδο θα δείξει.